Temat: Nowa Polska wyścigowa firma z ubraniami moto HOLESHOTS
Siemka, jako że jestem w teamie Norma i otrzymuję od Nich ciuchy codzienne które są zajebistej jakości, postanowiłem zrealizować pomysł który od dłuższego czasu chodzi mi po głowie. Razem z chłopakami chcemy zbudować jedyną w Polsce markę z odzieżą typowo wyścigową :) coś czego jeszcze nie ma u Nas na rynku, coś na miarę alpinestars czy fox :) wiem że to może wydać się szalony pomysł ale rozmawiam z Łukaszem Kurowskim, Joanną Miller czy Adrianem Paskiem :) projekt bardzo im się podoba i jeśli się dogadamy będziemy mieli niezłą dźwignię w handlu bo są to osoby których nikomu przedstawiać nie trzeba :) Pozyskaliśmy już Dawida Zarembę młodego zawodnika z teamu Cobra Motor Poland. Jak zepnę pośladki będę próbował przekonać Pavla Kejmara :) Aha firma będzie nosiła nazwę HOLESHOTS czyli na starcie kojarzy się z wyścigami :) wiadomo w motocrossie holeshot to wygranie pierwszego zakrętu. Jeśli wszystko pójdzie w dobrym kierunku chcemy sponsorować nagrody w supermoto, w motocrossie – później wspierać młodych zdolnych zawodników. Co myślicie o pomyśle i oczywiście o wzorach :) ?