Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Cześć,
Też dziś wpadnę po raz pierwszy. Mam nadzieje, że mnie nie rozjedziecie ani ja Was :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 242 243 244 245 246 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Też dziś wpadnę po raz pierwszy. Mam nadzieje, że mnie nie rozjedziecie ani ja Was :D
1 pytanko, bo jutro bedzie w wawce godziny pewnie popoludniowe, dalo by sie potrenowac z wami? oplata nie ma problemu, cos wydrukowac uzupelnic tez. co prawda bylby to raczej epizod bo chcialem zwyczajnie pojezdzic :)
1 pytanko, bo jutro bedzie w wawce godziny pewnie popoludniowe, dalo by sie potrenowac z wami? oplata nie ma problemu, cos wydrukowac uzupelnic tez. co prawda bylby to raczej epizod bo chcialem zwyczajnie pojezdzic :)
Treningi tylko w środę.
Można się umówić i pojeździć po okolicach :) Jutro ma być ładna pogoda to wieczorem można coś pomyśleć.
No i Levis opon nie zbierał! Lamus :P
zbierałem - jedna opona + 8 pachołków. Za to ustawiłem z 12 opon, a co niektórzy ani jednej...
Liczysz ile pachołków/opon zbierasz/ustawiasz? :D
Widziałem jak hermes zapisuje w kapowniku...
Przodownik pracy musi XD
snieg napisał/a:Liczysz ile pachołków/opon zbierasz/ustawiasz? :D
Dokładnie tak wszystko zapisane za tydzień nie ma przebacz będą musieli odpokutować inaczej rozgrzeszenia nie będzie, prawda ojcze mally ;)
bomber napisał/a:snieg napisał/a:Liczysz ile pachołków/opon zbierasz/ustawiasz? :D
Dokładnie tak wszystko zapisane za tydzień nie ma przebacz będą musieli odpokutować inaczej rozgrzeszenia nie będzie, prawda ojcze mally ;)
Tak jest!
w ogóle to dzięki za wczorajszy trening. Wczoraj jeżdziłem raczej turystycznie i to był błąd. W terenie przy wolniejszym tempie, waliłem glebę za glebą... No i ogólnie ostatni raz jeździłem bez bielizny termoaktywnej - mam dzisiaj masę obtarć...
w ogóle to dzięki za wczorajszy trening. Wczoraj jeżdziłem raczej turystycznie i to był błąd. W terenie przy wolniejszym tempie, waliłem glebę za glebą... No i ogólnie ostatni raz jeździłem bez bielizny termoaktywnej - mam dzisiaj masę obtarć...
Jak masz tyle obtarć, to musisz zmienić pracę ;) Bielizna nic nie da ;)
levis napisał/a:w ogóle to dzięki za wczorajszy trening. Wczoraj jeżdziłem raczej turystycznie i to był błąd. W terenie przy wolniejszym tempie, waliłem glebę za glebą... No i ogólnie ostatni raz jeździłem bez bielizny termoaktywnej - mam dzisiaj masę obtarć...
Jak masz tyle obtarć, to musisz zmienić pracę ;) Bielizna nic nie da ;)
więcej wazeliny używaj
Hej, Dzięki za wczorajszy trening, pewnie Wam trochę zawadzałem, ale ja się świetnie bawiłem :P
Bomber odezwij się pls z tym numerem karty, thx :)
Strony Poprzednia 1 … 242 243 244 245 246 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 50 zapytań