Odp: Różne ciekawe fotki i filmiki SM
a ile fpsów miales nagrywanie ustawione? do slow mo to im wiecej tym lepiej, bo pozniej wychodzi takie falowanie obrazu.
SMCR 2016 <3
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Różne ciekawe fotki i filmiki SM
Strony Poprzednia 1 … 599 600 601 602 603 … 679 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ile fpsów miales nagrywanie ustawione? do slow mo to im wiecej tym lepiej, bo pozniej wychodzi takie falowanie obrazu.
Czym nagrywasz? No mi też się wydaje jakby ten obraz przeskakiwal czy coś... trudno określić. I jak zatrzymać film to widać "duchy" z poprzedniej klatki, ale to może kwestia YT.
Do slow motion mam 120 fpsów. Kamera jest przystosowana do nagrywania w zwolnionym tępie.
Czym nagrywasz? No mi też się wydaje jakby ten obraz przeskakiwal czy coś... trudno określić. I jak zatrzymać film to widać "duchy" z poprzedniej klatki, ale to może kwestia YT.
Panasonic hv-v770. Oglądałem ujęcia w kamerze i tego przeskakiwania nie ma, więc jest to wina złego wyrenderowania obrazu.
Zadatki są:) walcz, kombinuj, będzie co oglądać! Rośnie pomocnik Niwego;)
No fakt, widać że masz "oko";)
Jest przyśpieszony. Chciałem troszeczkę przyśpieszyć dynamikę filmu ale nie wiem czy dobrze to wyszło :/. Będzie lepiej :)
IMHO filmik spoko, ale to przyspieszenie psuje całość.
wyczuwam jednak samodzielnego filmowca ;)
chociaż ciekawie byłoby połączyć siły... mielibyśmy obaj mniej biegania ;)
delta napisał/a:Zadatki są:) walcz, kombinuj, będzie co oglądać! Rośnie pomocnik Niwego;)
wyczuwam jednak samodzielnego filmowca ;)
chociaż ciekawie byłoby połączyć siły... mielibyśmy obaj mniej biegania ;)
ooo to to to to...! :)
Filmik fajny. Jest jednak takie coś, że jak motocykle jadą to wszystkie są rozmyte. Tak jakby za duża kompresja była. Osobiście wolałbym obraz w 720p ale bez znacznej kompresji
A gdzie tam, jaki tam pomocnik. Walczę sam, z Niwym będziemy cobie pomagać rzecz jasna :)
też chciałem porobić spowolnienia ale widać że kamera gorsza :(
kilka ujęć ode mnie z rundy MP, puchar za tydzień
[url]https://www.youtube.com/watch?v=R1vzjrIj7Cs[/url]
Nowy, dobra robota, mimo małej ilości materiału :)
a u mnie za to moja walka w Radomiu. Tempo słabe, bo nie chciałem się połamać i opona już miała dość, co widać na pierwszym ujęciu
Za to jechało mi się nawet nieźle. Sporo do poprawienia, a po obejrzeniu filmiku można wyciągnąć wnioski.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=J0__o0SPsDQ[/url]
Ty tam używasz tylko dwóch biegów?
Ty tam używasz tylko dwóch biegów?
Ja też tam używałem tylko dwóch biegów i to nie przy każdym okrążeniu bo jak za wolno wpadłem do najdłuższą prostą to nie było potrzeby zmieniać :D tylko że ja latam na przełożeniu 14/38
Strony Poprzednia 1 … 599 600 601 602 603 … 679 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Różne ciekawe fotki i filmiki SM
Wygenerowano w 0.111 sekund, wykonano 43 zapytań