Odp: [S] Iphone 6s 128gb Salon Polska Space Gray
No to wystarczy się przyzwyczaić do tego, że jak myjesz ręce, to dorzucasz do tego telefon i będzie ok :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Iphone 6s 128gb Salon Polska Space Gray
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to wystarczy się przyzwyczaić do tego, że jak myjesz ręce, to dorzucasz do tego telefon i będzie ok :)
Ale spam, też czasem muszę odebrać telefon w rękawiczkach / usmarowany ale android ma fajny patent jak "odbieranie gestem" wystarczy machnąć przed ekranem ręką i włącza się głośnomówiący.
o prosze nawet nie wiedziałem w sprawach telefonów jestem na poziomie 3310. ostatnio sie meczyłem zeby odebrac tel dziewczyny haha
Jest tu jakiś moderator, bo nie wiadomo o co chodzi w tym temacie? O wyższość klawiszy nad dotykiem, czy o to że Pączek chce sprzedać coś co mu nie jest potrzebne?
Jasne, że smartfon lepszy od zwykłgo fona. Idziesz na "posiedzenie" lub tak zwaną 2 w robocie zabierasz ze sobą smartfona i patrzysz co tam na forum.supermoto.pl a z klawiszowca można co najwyżej do panny zadzwonic ale może Cie o zdrade posądzić jak usłyszy stękanie xD.
a ja ma cacko z dziurką, i to jakie... no właśnie takie że dziurka jest większa od cacka.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Iphone 6s 128gb Salon Polska Space Gray
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 79 zapytań