Temat: zna ktoś ta Husqvarne 570 z Sosnowca? ?
[url]http://olx.pl/i2/oferta/husqvarna-570-supermoto-zarejestrowane-w-pl-CID5-IDfP1tL.html[/url]
PS wiem ze juz nie aktualne ;)
Ale chciałbym coś więcej o niej wiedzieć
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » zna ktoś ta Husqvarne 570 z Sosnowca? ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://olx.pl/i2/oferta/husqvarna-570-supermoto-zarejestrowane-w-pl-CID5-IDfP1tL.html[/url]
PS wiem ze juz nie aktualne ;)
Ale chciałbym coś więcej o niej wiedzieć
Polska
Kupiłem i po 120km moto padło jakiś zahebisty mechanik musiał robić ten remont przegląd techniczny chyba w biedronce robiony bo stop świeci cały czas a światła z tyłu brał jak to naprawilem zaczęła ciec woda z chłodnicy prosto na mnie :) okazało się ze węże są w takim stanie ze po 2 opaski na końcach łączone kawałkiem rurki z podłogowego ogrzewania ;)
Ale medal należy się za przyspawanie zebatki do kosza od sprzęgła co się wycieralo i spowodowało zablokowania zebatki i całego silnika. Fart ze stało się tak na zgaszonym silniku. Poprzedni właściciel wypiera się wszystkiego.
Ktoś ma kosz do sprzedania? ??
Sosnowiec....
ja bym pojechał i oddał :)
Podstawowa zasada, husqvarny się tak starej nie kupuje:) Wielu (w tym ja) się o tym przekonało.
No to jak oglądałeś przed zakupem?
Odpalila za 2 kopnieciem tak cicho i ładnie brzmiacego silnika długo nie widziałem stare części do wglądu. Nowe opony motor wyglądał jak marzenie (którym był przez 120km) a na drobiazg typu światła to uwagi bym nigdy nie zwrócił. Nie jest tak źle do weekendu naprawie ale kolesiowi takiej fuszerki plazem nie puszcze dzwoniłem powiedziałem mu o wszystkim i zaproponowałem żeby wyszedł z propozycją bo wolał bym załatwić sprawę polubownie
Pewne miasta należy omijać kupując cokolwiek :)
tyle razy bylo mowione o starych huskach. Trzeba bylo przejrzec forum to bys wiedzial ze trzeba sie liczyc z tym ze moze nie przejechac nawet kilkuset km. Ja bym nic nie ruszal tylko zawiozl moto spowrotem i zwrocil
tyle razy bylo mowione o starych huskach. Trzeba bylo przejrzec forum to bys wiedzial ze trzeba sie liczyc z tym ze moze nie przejechac nawet kilkuset km. Ja bym nic nie ruszal tylko zawiozl moto spowrotem i zwrocil
Dokładnie tak jak mówi kolega, nie wiadomo co może jeszcze wyjść w najbliższej przyszłości.
A co się w sumie stało bo napisałeś że nie jest tak źle?
a ja sie zapytam tak ; udało sie komus kiedys takie moto zwrocic prywatnemu poprzedniemu wlascicielowi ? jest jakas podstawa prawna ze przysługuje Ci zwrot ? przeciez oszustow i cwaniakow nie brakuje ktorzy sprzedaja jakies trupy a potem odpowiedzialnosc spada na nowego wlasciciela , wszystkiego mozna sie potem wyprzec
Jak gościu ma nagraną rozmowę, albo maile, albo ogłoszenie, gdzie zapewnia, że moto jest picuś glancuś to chyba już tak łatwo się nie wyprze potem.
a ja sie zapytam tak ; udało sie komus kiedys takie moto zwrocic prywatnemu poprzedniemu wlascicielowi ? jest jakas podstawa prawna ze przysługuje Ci zwrot ? przeciez oszustow i cwaniakow nie brakuje ktorzy sprzedaja jakies trupy a potem odpowiedzialnosc spada na nowego wlasciciela , wszystkiego mozna sie potem wyprzec
Trzeba przycisnąć. Ostatnio samochód tak oddaliśmy :)
Jeśli w ogłoszeniu gościu zapewnia o idealnym stanie itp. to wg. prawa konsumenta jeśli Cię oszukał masz prawo żądać zwrotu lub on musi ponieść koszty naprawy.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » zna ktoś ta Husqvarne 570 z Sosnowca? ?
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 85 zapytań