1

Temat: zna ktoś ta Husqvarne 570 z Sosnowca? ?

[url]http://olx.pl/i2/oferta/husqvarna-570-supermoto-zarejestrowane-w-pl-CID5-IDfP1tL.html[/url]

PS wiem ze juz nie aktualne  ;)
Ale  chciałbym coś więcej o niej wiedzieć

Był Ccm 404SM HUSKY 570SM jest VOR 503sm Honda CRM250 DR600sm/projekt

2

Odp: zna ktoś ta Husqvarne 570 z Sosnowca? ?

Polska 
Kupiłem i po 120km moto padło  jakiś zahebisty mechanik musiał robić ten remont  przegląd techniczny chyba w biedronce robiony bo stop świeci cały czas a światła z tyłu  brał  jak to naprawilem zaczęła ciec woda z chłodnicy  prosto na mnie :) okazało się ze węże są w takim stanie ze po 2 opaski na końcach łączone kawałkiem rurki z podłogowego ogrzewania ;)
Ale medal należy się za przyspawanie zebatki do kosza od sprzęgła co się wycieralo i spowodowało zablokowania zebatki i całego silnika. Fart ze stało się tak na zgaszonym silniku. Poprzedni właściciel wypiera się wszystkiego.
Ktoś ma kosz do sprzedania? ??

3

Sosnowiec....

4

ja bym pojechał i oddał :)

RMX 450Z

5

Podstawowa zasada, husqvarny się tak starej nie kupuje:) Wielu (w tym ja) się o tym przekonało.

6

No to jak oglądałeś przed zakupem?

Freeride 350

7

Odpalila za 2 kopnieciem tak cicho i ładnie brzmiacego silnika długo nie widziałem stare części do wglądu. Nowe opony  motor wyglądał  jak marzenie  (którym był przez 120km) a na drobiazg typu światła to uwagi bym nigdy nie zwrócił. Nie jest tak źle do weekendu naprawie ale kolesiowi takiej fuszerki plazem nie puszcze dzwoniłem powiedziałem mu o wszystkim i zaproponowałem żeby wyszedł z propozycją bo wolał bym załatwić sprawę polubownie

8

Pewne miasta należy omijać kupując cokolwiek :)

FZ6 -> FZ1 -> Daytona 675 -> Tuono V4R APRC -> Street Triple R ->  DRZ400SM -> MT09 Street Rally ->KTM690SM

9

tyle razy bylo mowione o starych huskach. Trzeba bylo przejrzec forum to bys wiedzial ze trzeba sie liczyc z tym ze moze nie przejechac nawet kilkuset km. Ja bym nic nie ruszal tylko zawiozl moto spowrotem i zwrocil

10

Domier napisał/a:

tyle razy bylo mowione o starych huskach. Trzeba bylo przejrzec forum to bys wiedzial ze trzeba sie liczyc z tym ze moze nie przejechac nawet kilkuset km. Ja bym nic nie ruszal tylko zawiozl moto spowrotem i zwrocil

Dokładnie tak jak mówi kolega, nie wiadomo co może jeszcze wyjść w najbliższej przyszłości.

#BRAAP
Suzuki DRZ 440 SM aka Bumblebee

11

A co się w sumie stało bo napisałeś że nie jest tak źle?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

12

a ja sie zapytam tak ; udało sie komus kiedys takie moto zwrocic prywatnemu poprzedniemu wlascicielowi ? jest jakas podstawa prawna ze przysługuje Ci zwrot ? przeciez oszustow i cwaniakow nie brakuje ktorzy sprzedaja jakies trupy a potem odpowiedzialnosc spada na nowego wlasciciela , wszystkiego mozna sie potem wyprzec

13

Jak gościu ma nagraną rozmowę, albo maile, albo ogłoszenie, gdzie zapewnia, że moto jest picuś glancuś to chyba już tak łatwo się nie wyprze potem.

WR250X -> Husaria 701

14

Rascy napisał/a:

a ja sie zapytam tak ; udało sie komus kiedys takie moto zwrocic prywatnemu poprzedniemu wlascicielowi ? jest jakas podstawa prawna ze przysługuje Ci zwrot ? przeciez oszustow i cwaniakow nie brakuje ktorzy sprzedaja jakies trupy a potem odpowiedzialnosc spada na nowego wlasciciela , wszystkiego mozna sie potem wyprzec

Trzeba przycisnąć. Ostatnio samochód tak oddaliśmy :)

RMX 450Z

15

Rascy napisał/a:

Jeśli w ogłoszeniu gościu zapewnia o idealnym stanie itp. to wg. prawa konsumenta jeśli Cię oszukał masz prawo żądać zwrotu lub on musi ponieść koszty naprawy.

#BRAAP
Suzuki DRZ 440 SM aka Bumblebee