Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Trening dzisiaj oczywiście jest? Jeszcze się po Koszalinie nie ogarnąłem, ale jak się uda to się pojawię :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 240 241 242 243 244 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trening dzisiaj oczywiście jest? Jeszcze się po Koszalinie nie ogarnąłem, ale jak się uda to się pojawię :D
A dlaczego miałoby nie być?
Ja już jestem. ;)
Nie wiem jak będzie z pogodą i czy zdążę poskładać syfa, ale jak mi się uda, to chciałbym przyjechać na bemowo trochę wcześniej w środę i pozbierać większe kamienie, butelki i inne syfy z sekcji offroadowej... ktoś się pisze ?
Nie wiem jak będzie z pogodą i czy zdążę poskładać syfa, ale jak mi się uda, to chciałbym przyjechać na bemowo trochę wcześniej w środę i pozbierać większe kamienie, butelki i inne syfy z sekcji offroadowej... ktoś się pisze ?
teoretycznie ma być chłodniej, jak się to sprawdzi to na obecną chwilę - mogę pomóc ;)
Jeśli uda się przyjechać to mogę być ok 17.15 -prosto po pracy. Niewiele, ale zawsze coś tam mogę pomóc.
Cześć! 2 pytania świeżaka, który chciałby z Wami potrenować:
1. mam DRZ 400 S przerobione na SM. Czy ktoś z Was na tym jeżdzi po tym torze? Da się tym coś pojeździć? Nie mam niestety żadnych zabezpieczeń moto typu crash pady.. byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mógł podpowiedzieć jak najlepiej zabezpieczyć moto na tego typu jazdy
2. w regulaminie jest wymóg kombinezonu - w czym Wy jeździcie? Ja nic na razie nie mam na asfalt bo latałem wcześniej w terenie ale zastanwiam się nad kupnem czegoś, potrzebuję porady co najlepiej.
Mnie dzisiaj nie będzie - nie zdążyłem ogarnąć trupa.
Sai - kupujesz sobie jakieś kombi skórzane lub zbroję.
Co do zabezpieczenia motocykla - jakieś handbary do osłony klamek i crashpady na ośki - to chyba wystarczy.
DRZta to dobry sprzęt, można się na niej śmiało ścigać, może nie na poziomie Mistrzostw Polski, ale ogólnie daje radę.
Ma ktoś jakąś dokładną prognozę pogody ? w sumie nie pada, to można coś pojeździć...
meteo.pl
ciekawe jak teren, czy przeschnie czy będzie błotko :)
Ma ktoś jakąś dokładną prognozę pogody ? w sumie nie pada, to można coś pojeździć...
Nie szkodzi - tydzień temu padało, a teren męczyliśmy, kto nie był ten lama. ;P
no dobra, będę. Co prawda będę pewnie więcej grzebał niż jeździł, ale przyjadę...
takie tam z zeszłego tygodnia
[url=https://postimg.org/image/xz0uezdx3/][/url][url=https://postimage.org/]free image hosting[/url]
Śliczne zdjęcie :) i ta tęcza jak na Placu Zbawiciela ;).
Dzięki za dzisiaj, trochę gleb było całe szczęście większość oprócz jednej nigrożna, pozdro daj znać co i jak.
coraz gorzej na tych treningach, kiedyś nie było tyle kontuzji. Kto teraz i co? :)
Malik wsadził kciuka gdzie nie trzeba :D
Strony Poprzednia 1 … 240 241 242 243 244 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 50 zapytań