Temat: [S] Ktm Smc-R 2013
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-690-smcr-2013r-CID5-IDd3ctb.html#f02a582d95[/url]
Jak w ogłoszeniu, sprzedam swojego Kata, ogólnie nawet Facebook'a nigdy nie posiadałem, toteż puszczanie ogłoszenia przez forum jest dla mnie nowością, ale że znalazłem wzmianki o moim sprzęcie u Was, to czemu nie. Jak kilka osób zauważyło moto posiada ślady użytkowania, o czym mówię wprost i informuję, staram się postawić w sytuacji kiedy sam chciałbym sprzęt nabyć i wiedzieć o nim możliwie wiele przed wybraniem się w podróz. Tym niemniej, ja rozumiem, że kupujący chce nabyć jak najtaniej, ale nie bardzo rozumiem sytuację zbijania ceny wyjsciowej, zaproponowanej przeze mnie,o dobre 5 tys.. Panowie, umówmy się, gdyby ogłoszeń sprzedazy tych motocykli było choćby 10 łącznie i moje ogłoszenie odbiegało by od nich ceną znacznie, to ok rozumiem, ale jak widać, od czasu kiedy sam go nabywałem, sytuacja wiele się nie zmieniła, popyt jest, z podażą gorzej i SMC-erki trzymają cenę... moto technicznie sprawne w 100%, uszkodzenia bynajmniej nie wpływają na to co ten motocykl ma dawać, czyli max frajdy bez strachu o stan techniczny.. Jak napisałem w ogłoszeniu, cena do negocjacji, ale negocjacji nie obrażającej mnie,praw rynku i samego kupującego... bo sorry ale pisanie wiadomości przez OLX w stylu "jaka cena ostateczna", bez wcześniejszego kontaktu tel, w mojej ocenie skreśla ową osobą już na dzień dobry