Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Siema wczoraj widziałem żółta drz na ul powstańców Śląskich przy ratusz bemowo :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 88 89 90 91 92 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema wczoraj widziałem żółta drz na ul powstańców Śląskich przy ratusz bemowo :)
1730 wwa plac unii lub. Pajac na zoltej drz?
Zes sie popisal..
1730 wwa plac unii lub. Pajac na zoltej drz?
Zes sie popisal..
Co się stało? Jakaś gleba?
Dzisiaj pomiędzy Nową Wsią a Strzeniówką, około 17:30, KTM 525, ja stałem w korku przed wypadkiem.
Koło Złotych tarasów widziany Fmx, kierownik chyba z płazy wracał :D
Katowice, Brynów - XTX (chyba) w towarzystwie S1000RR - ktoś z forum?
Dzisiaj pomiędzy Nową Wsią a Strzeniówką, około 17:30, KTM 525, ja stałem w korku przed wypadkiem.
To ja :) Pozdro. Czym jechałeś?
oskaaa napisał/a:1730 wwa plac unii lub. Pajac na zoltej drz?
Zes sie popisal..Co się stało? Jakaś gleba?
może nie odmachał? ;)
Z tą lewą w góre jest wszystko spoko ale nie za wszelką cenę... sam bym kiedyś dzwona przez to zaliczył;D Od tego czasu raczej tylko poza miastem macham:) Czasami mam wrażenie że są ludzie którzy jadą tym motorem tylko po to żeby machać ręką a nie cieszyć się jazdą.
ja nigdy nie pokazuje chyba ze jedzie sm czyli w mojej sytuacji dwa razy na sezon. jakies 3 lata temu jak zobaczyłem drz na sm to na raz ja i kierownik z drz zawrócilismy zeby sie złapać :D :D
dobra każdy macha komu chce i czym chce :)
nie róbmy offtopa tylko Oska mów co nawywijał kierownik - nie siał terroru jak na supermoto przystało? :)
Lukas, nie wyróżniam się zbytnio, bo jeżdżę francuskim Ferrari - czerwonym Peugeotem. :D Jakiś typ zawracał jak debil i drogę Ci chyba trochę zajechał, ja akurat stałem kilka samochodów za nim.
No zajechał, nie on pierwszy i nie ostatni ;)
16 30 przy blue city żółta drz i kierowca z kamerką na kasku.
Dziś nad Wisłą jaka terror grupa ;)
Eeee, na 100% nikt od nas ;) Swoja drogą mogli by stojaki na moto tak jak dla rowerów zrobić :P
Strony Poprzednia 1 … 88 89 90 91 92 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 69 zapytań