Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
na treningu nie musisz mieć.
btw. o której trening? czy godzina się zmieniła? jakoś później zaczynamy? bo ciepło? albo coś?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na treningu nie musisz mieć.
btw. o której trening? czy godzina się zmieniła? jakoś później zaczynamy? bo ciepło? albo coś?
Trening od okolo 18, ja bede wczesniej. Wezcie duzo wody i dobre humory.
ja sie pisze
zmęczenie mineło! znowu chce sie fruwać!!! :)
My z Maciejem także się pojawimy chwile przed 18.
Co było dzisiaj? Jaka trasa? Dużo osób było?
Dzisiejszy trening był super zwłaszcza że sam sobie go zafundowałem. Jadąc na Bemowo złapałem kapcia i do tego zabrakło mi paliwa, wiec musiałem pchać motunga do stacji jakąś polną drogą w ostatnich promieniach słońca. :(
Dzisiejszy trening był super zwłaszcza że sam sobie go zafundowałem. Jadąc na Bemowo złapałem kapcia i do tego zabrakło mi paliwa, wiec musiałem pchać motunga do stacji jakąś polną drogą w ostatnich promieniach słońca. :(
heh, trening na wytrzymałość, też dobry :)
bylo nas chyba 12 osób,
najpierw technika czyli korygowanie pozycji w złożeniu
następnie prawidłowe hamowanie (póki co bez tylnego hamulca)
w tym momencie pojawił się butny 60 letni działkowiec z równie butną 60 letnią działkówą i zaczęli się pieklić i groźić
z mojej WRki w tym momencie odleciała końcówka wydechu (true) i trafiła babcię w czoło (not true) i tak się skończyło
poźniej zaczęliśmy jazdę w kółeczko po zrytym po ExtremeMoto terenie
jeździł z nami Damian Dąbrowski (był sędzia na EM), który dużo lata w CrossCountry, nie skąpił uwag na temat pokonywania terenu i nawrotów
z mojej perspektywy chłopy porobiły ogromne postępy i są spokojnie gotowi żeby zacząć latać w PP
w niedziele grill, kobiety i wino (to ostatnie po treningu!)
ps. większość stwierdziła, że po weekendzie trening środowy to był lajcik
ps2. pekawu skopał swoją DRztę jak mu drugi raz z pod dupy wyjechała, mam nadzieje że zarówno rider jak i maszyna już się pogodzili i pojawią się w niedziele
amen
ps.ps. proszę PMować a podam Wam namiary na książkę o której mówiłem podczas treningu
Michał spedza mi sen z powiek pomysł o tej lidze, to by było coś :)
daj znać co potrzeba na niedziele, w razie czego moge zabrac namiot, grila czy coś...
NAmiot grilla :) to może już od Soboty przykoczujemy:D Trening dobry! Nad kondycją można popracować zarówno w terenie jak i panującej temperaturze
bylo dobrze, cenne wskazowki plus mozliwosc patrzenia na lepszych jako dodatkowa motywacja.
No z tą ligą wszytko idzie dobrze ale nic nie mówie żeby nie zapeszać...Zadzwonie do ciebie Franz i sie zgadamy co do busa itd
Cos sie wczoraj nie moglismy dogadac z moja drza ale to byla moja wina. Jak zrobia mi w serwisie motocykl do konca soboty to w niedziele jestem na bemowie.
Byloo gitt tylko niestety nadal nie mogę się przemóc na bandach i zaatakować ich z fantazją :D
Z przykrością stwierdzam ze w niedziele się nie stawię ale następna środa jak najbardziej.
Życzę za to miłego grillowania i apetycznych dziewczyn ;)
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 83 zapytań