Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ej, ludzie, ale na fb chyba nie nazywacie się tak jak tutaj :) Wysyłajcie pw najlepiej wraz z info jakie macie profilowe.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 545 546 547 548 549 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ej, ludzie, ale na fb chyba nie nazywacie się tak jak tutaj :) Wysyłajcie pw najlepiej wraz z info jakie macie profilowe.
najlepiej link do profilu dać ;)
W weekend nikt nic? Ja dziś też nie dałem rady robota się przedłużyła... Jutro mógłbym tak od 13 po .....
Jak by ktoś chciał potrenować gumy czy stopale mam kawałek placu by potrenować....
gdzieś w okolicach Bemowa ?
Ma ktoś z Panów w Warszawie wolną płytkę zaworową 9.48 lub 9.50 o grubości 1.70 ?
W larrsonie Panowie nie mogli się doszukać, a potrzebuję na jutro...
Ma ktoś z Panów w Warszawie wolną płytkę zaworową 9.48 lub 9.50 o grubości 1.70 ?
W larrsonie Panowie nie mogli się doszukać, a potrzebuję na jutro...
do Olka było przedzwonić jeszcze, może mają
Intercars ma w centrali w cząstkowie mazowieckim ponad 10szt. index to PZ948170 jak podjedziesz do jakiejś najbliższej fili to powinni ci to ściągnąć koszt niecałe 10zł
panowie, kombinujemy coś dziś wieczorem?
ja i śnieg chętni na pyrkanie ;)
Widzę, że część się umawia na fb a część tutaj. Miało być z fb lepiej :P Wieczorem mogę się dołączyć gdzieś do kogoś
no właśnie problem jest taki, że nie wszyscy mają to fb... ;)
My będziemy o 21 ruszać z Grójca na 3SM (2 Bergi 1 SMCR) wiec o 22 powinniśmy być. Gdzie dokładnie? Tego jeszcze nie wiem :D jak już coś ustalimy to dam znać tu i na fb
i ja szanuję ludzi, którym udało się obronić przed fb... ja pewnie będę się gdzieś kręcił to dołączę.
Piotrekmm to pisz jak Wam idzie to najwyżej jakoś się złapiemy. pozdr.
Widzę, że część się umawia na fb a część tutaj. Miało być z fb lepiej :P Wieczorem mogę się dołączyć gdzieś do kogoś
No właśnie, dla mnie od początku to był słaby pomysł. Cześć się będzie umawiać tutaj, druga część tam - i za chwile w ogóle zrobi się tam drugie forum.
Ja generalnie nie korzystam z FB i nie zamierzam... ;)
UPDATE: Dajcie znać gdzie Was łapać po 22, to z Ayahuasca dołączymy ;)
Dajcie dajcie znać to też podjadę, ja to już koło 20 będę raczej wolny
Finalnie, Galeria Mokotów, parking na górze o 22.
No to jest problem z tym, że część tutaj się umawia a część tam. Gdyby był czat online na forum to pewnie nie zakładałbym grupy. Głównie chodziło o to, że na fb jest łatwiej odczytać posty niż tutaj.
Strony Poprzednia 1 … 545 546 547 548 549 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.140 sekund, wykonano 23 zapytań