Temat: Crash pady
Witam , orientuje sie ktoś gdzie moge kupic w.w crash pady do hondy CRF 450R '06 ?
A moze któryś z forumowiczów robi takie na zamowienie ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Crash pady
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam , orientuje sie ktoś gdzie moge kupic w.w crash pady do hondy CRF 450R '06 ?
A moze któryś z forumowiczów robi takie na zamowienie ??
co to znaczy w.w? nic nie ma
Też byłbym zainteresowany jakimiś do mojego lc4 :)
ja również także do LC4 - więc ????
Pytanie gdzie kupic teflonowy walek i gdzie jest tokarz, ktos to ogarnial wiec KTOS wie
Męczcie w tym temacie Jakuba... wie gdzie jest hurtownia i ma obcykany temat... a moje frezy zrobiły resztę :D
Generalnie koszta jak dobrze pamiętam w granicach 50 zeta plus gwintowany pręt z marketu.
Pytanie gdzie kupic teflonowy walek i gdzie jest tokarz, ktos to ogarnial wiec KTOS wie
A do czego wam tokarz? chyba że wszyscy pedanci/esteci ;)
Ja zamówiłem z allegro wałek fi50 z poliamidu 38zł za 500mm kolor czarny, jak tylko przyjdzie zabieram się za robienie crash padów :P
Taki wałek to nie problem :P bardziej interesowała by mnie kwestia montażu takich crash padów tzn. jak lub za pomocą czego no i w sumie w których miejscach takie coś montować :D Aha no i jakby ktoś miał jakieś fotki takiej samoróbki to też mógłby wrzucić ;)
Jak chcesz crashe r&g racing to pisz na PW
ja w lc4 mam pręt + kółka od deskorolki i działa
berserkers , poszlo PW.
No z tymi kółkami od deskorolki to dobra opcja :D
kółka od deskorolki kupisz w sklepach dla skaterów w różnych kolorach i nadrukach więc tuning optyczny pełną gębą, dobierz twadość ok 98-100 i w razie potrzeby działają lepiej od twardych toczonych z wałka - sam mam takie , nie leżałem ale słyszałem pozytywy od leżących
i masz po 1 kółku na strone czy więcej?
Ja leżałem i zdały kóleczka egzamin, z przodu musza byc najlepiej po2 a z tylu wystarczy po1 na strone. musisz zobaczyć jak moto lezy czym dotyka :) i ustawić odpowiednie kąty :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Crash pady
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 71 zapytań