Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Ja mam z domu 15 minut wiec nawet jak o 17.45 będzie info ze jeździmy to wpadnę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 238 239 240 241 242 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mam z domu 15 minut wiec nawet jak o 17.45 będzie info ze jeździmy to wpadnę.
ACHTUNG: KOT organ decision: TREŃK JEST, ale tylko dla hardkorów
Jak będzie mocno mokro to jezdzimy tylko w terenie.
Jade! Bedę na 18.30!
wytereniłem się w weekend... także ja odpuszczam.
Pogoda chyba na Bemowie dopisuje? W markach słoneczko, niestety ze względu na usterkę techniczną nie przyjechałem. Odpaliłem sprzęta a tu zawory klekocza jak poje...ne... Wczoraj wymienialiśmy rozrzad, po złożeniu było cacy, jak widać przez noc chochliki coś popsuli ;)
Treńk mistrz, gracias Panowie hardkory za wspólne oranie.
Naprawdę dobry teren był, dzięki!!!
Po serii porażek pogodowych ekipa supermoto.bemowo podjęła walkę. W zeszłym tygodniu zespół hardkorów pokazywał pogodzie, że polewanie nam nie straszne i wykonał trzygodzinny trening w terenie. Pogoda została pokonana i w bieżącym tygodniu nie kontynuuje wrednych zachowań.
W związku z powyższym zapraszamy WSZYSTKICH na dzisiejszy treńk. Jednym w punktów treńku będzie odsłonięcie pomnika dzielnych hardkorów oraz ich organu.
zguba znaleziona...
Dla przypomnienia podstawowe zasady bezpieczeństwa!!!
- zjazdu z trasy nigdy nie dokonujemy w poprzek nitki przejazdu!
- zjazd z trasy lub ominięcie terenu zawsze lewa ręka wysoko w górze! W miejscu bezpiecznym.
- rozgrzewamy się punktowo, a nie jak szarańcza po całym placu
- podczas rozgrzewki i w czasie jazdy zawsze jezdzimy między tymi samymi punktami (oponami, pachołkami) nie skracając trasy, nie tniemy też zakrętów
- zawsze zachowujemy bezpieczny odstęp
- jeśli zapomniałeś jak przebiega trasa zapytaj bardziej ogarniętych kolegów
- na terenie całego autodromu poruszamy się zawsze w kasku oraz spokojnie z należytą ostrożnością (nie gumujemy, nie palimy laka itp.)
- jeśli przyjechałeś autem, busem, przyczepką zostaw je na parkingu i dojedz motocyklem
- nie ścigamy się ;)
Zastosować się i zapamiętać, jezdzimy i myślimy.
Nie zastosowanie się do którejkolwiek z powyższych zasad równoznaczne będzie z zakończeniem treningu! Zgodnie z pkt. 4 regulaminu
Z kim dziś wracałem? Wcześnie, czarna drz k6.
Z kim dziś wracałem? Wcześnie, czarna drz k6.
Ze mna.
Dzięki za treńk!
Hermes, dzięki za wszystkie wskazówki. Takich ludzi jak Ty, to ze świecą szukać!
Teraz pozostało mi tylko cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc.
I kolejna sprawa to koła, miałem się wczoraj o nie Ciebie zapytać, ale jakoś zapomniałem. Temat nadal aktualny?
Takich ludzi jak Ty, to ze świecą szukać!
ciekawe co z tą świecą robicie...
Uwaga miałem telefon z biura - poniższe osoby mają zgłosić się po odbiór legitymacji do AP, legitymacje i naklejki po raz ostatni będą dziś do odbioru u ochrony, potem należy stawić po ich odbiór do sekretariatu w godzinach pracy biura.
Mariusz Czyżewski
Cyprian Torlicki
Tomasz Pudło
Temat formalności proszę traktować poważnie i załatwić z należytą starannością jak na dorosłych przystało.... - jest to pierwszy i ostatni komunikat w tej sprawie.... brak legitymacji na treningu z aktualną wlepką równoznaczny będzie z niedopuszczeniem do treningu.
Strony Poprzednia 1 … 238 239 240 241 242 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.089 sekund, wykonano 56 zapytań