Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ja chętnie.
Fz8 Fazer 2011, Yz450f SM 2013, Kx250f 2011
Było:
Wr250f 2004, DRZ 400 SM 2007.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 537 538 539 540 541 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja chętnie.
Ja też
dzis 18:30 KFC Pulawska przy wyscigach na Ursynowie
dzis 18:30 KFC Pulawska przy wyscigach na Ursynowie
Prześlij mi nr do siebie na pw bo nie wiem czy sie wyrobie.
Jakbyś mógł i mi podesłać.
Ktoś chętny jutro wieczorem albo we wtorek pojeździć? Piszę wcześniej żeby się jakaś ekipa ustaliła. Łykam traskę między Siedlcami i Warszawą i koło 18 mogę jeździć w poniedziałek.
Pozdro
Lekkunio przyspamuje...
Panowie czy gdzieś w W-wie kupię gogle 100%?
Od jakiegoś czasu używam Accuri i jestem zadowolony.
Teraz chce kupić kolejną parę i zastanawiam się czy nie dołożyć i nie wziąć dla odmiany Racecraft.
Fajnie byłoby pomacać przed zakupem - wtedy bym wiedział czy warto dołożyć niemal stówkę do nich. ;)
[url]http://sklep.olekmotocykle.pl/[/url]
Zobacz oddziały warszawa. Jak się zdecydujesz to daj znać to się taniej załatwi.
Co do racecraft to zajebiste gogle, sam w takich jeżdżę, ale zastanów się, bo one mają taki otwór między samymi goglami, a paskiem i w lato jak się jeździ wieczorami i lata dużo much itp to się tam wpieprzają i wpadają albo do ucha albo w okolice. Mnie wkurzało, że czasem co 10 minut się musiałem zatrzymywać, zdejmować kask itp. Przynajmniej ja tak miałem, nie wiem jak inni ;)
Spidi, ja mam racecrafty i jestem zadowolony. Problemu jak wyżej nie mam, mam aviatora 2.1 i są na styk - bez noska.
4ride.pl, tu tez kupisz :)
Polecam srebrne lustro, rewelacja w ciągu dnia.
Dzięki.
Jakoś jutro lub w czwartek będę w stolicy to chętnie bym zakupił przy okazji.
Jestem zdecydowany na markę jedynie zastanawiam się czy wziąć Accuri Fluo czy Racecraft Neon Sign lub Snow Yellow. Nie kumam czym te dwa ostatnie się różnią poza nazwą?
Fajne są jeszcze podobne Racecrafty w biało żółte(również żółty Fluo) ale one chyba wychodzą tylko z jasną szybką a ja chciałbym pomarańczową.
Teraz miałem niebieskie Accuri z niebieskim lustrem ale szybka jest już mocno porysowana od krzaków i zdecydowanie psuje to to komfort i gorzej przez nie widać. Same szybki są na tyle drogie, że wolę dołożyć i kupić całe gogle.
Jak mają różne lustra, to zobacz na stronie 100% ile % światła przepuszczaja i na jaką pogodę się nadają. Gdzieś chyba wrzucalem nawet link.
Zaraz spróbuje znależć - faktycznie różnica może być nie w goglach a samych szybach.
Te moje niebieskie są/były dość mocno przyciemniające. Jak zaczynała robić się szarówka to jazda w nich to już tragedia...
Łukasz - na jakiego rzędu rabat można liczyć u Olka?
Ej, ziomki? Gdzie można pojeździć po fajnych okolicach typowo wiejskich/albo podmiejskich, jakieś lekkie laski itp w okolicach Warszawy? Jazda po mieście już mi się znudziła. Wczoraj jeździłem po jakichś zadupiach na Tarchominie i Bielanach no i mi się spodobało dlatego pytam.
To może by jutro po robocie polatał gdzieś z kimś kto zna takie okolice? Jeśli padać nie będzie...
jakis terror dzis wieczorem?
Strony Poprzednia 1 … 537 538 539 540 541 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 45 zapytań