1

Temat: Lekkie i mocne supermoto

Przymierzam się do zakupu supermoto. Póki co mam duży problem z wyborem odpowiedniego modelu. Wymagania mam następujące: ma to być zabawka a nie sprzęt użytkowy do codziennej jazdy a więc lekki i mocny. Co za tym idzie nie interesują mnie DR-zetki czy inne XT-ki przerobione na supermoto. Nie chciałbym też siedzieć więcej w garażu niż jeździć, więc mocno awaryjne modele też odpadają. Z drugiej strony będę nim też jeździł po publicznych drogach więc musi mieć homologację. Kasa do przeznaczenia na ten cel to ok 20 tys PLN. Macie jakieś pomysły?

Póki co jeżdżę typowo użytkowo Monsterem 800 a w terenie zaczynam się uczyć na YZ 250.

KTM 450EXC-R, SV 1000S, Gas Gas 280txt

2

Odp: Lekkie i mocne supermoto

[url]http://forum.supermoto.pl/topic15350-s-ktm-exc-530-supermoto.html[/url]

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

3 Ostatnio edytowany przez tegma (2010-06-27 20:43:46)

i Ty  brutusie tutaj :)

Kupuj moto od Crossa- pewnie opuści Ci te 5k :P

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

4

nie nie opusci ;] ale da gwarancje ze bedzie bezawaryjnie zaginac czasoprzestrzen ;)

5

moja husqa, tez moge dac gwarancje  :cool:  12k 6tys mil przebieg autentic.

6

Jag jarek_s sprzedaje swoją huskę - ma homologację i idealna na tor :)

crisson
SM450RR

7

jezeli zainteresowany
[url]http://forum.supermoto.pl/topic14936-sprzedam-albo-i-nie-husqvarna-sm570r.html[/url]

SM570R była a teraz???

8

Tegma - ano ja tu już od bardzo dawna zaglądam ale, że w końcu kupiłem KTMa 525EXC jakiś czas temu i nie robiłem go w końcu na supermoto tylko śmigałem po lasach to się tu nie udzielałem aktywnie. Teraz zmiana planów. KTM sprzedany i zaczynam szukać rasowego supermoto :)

Crisson - widziałem jarka ogłoszenia już wcześniej i też się nad jego sprzętem poważnie zastanawiam. Mam tylko obawy co do samej marki...

9

Marka zajebista :) moto jak każdy inny- maszyna godna polecenia , może ma pare rys ale to w końcu SUPERMOTO... Husqvarna jest na godnym - markowym osprzęcie... Sprzedawca też znany, na moto są kwity itp... a kupisz jakiegoś zajechanego kata 450 z niewiadomego żródła i będzie zonk

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

10 Ostatnio edytowany przez jareks (2010-06-28 09:30:35)

Jag, jak będziesz poważnie zainteresowany Husqą to mogę coś dobrego do niej dołożyć, coś co Ci się na bank przyda-mam kilka dobrych superzamotanych gadżetów.
Cześci do Hqv bedziesz mógł zamawiać u Zdunka, zresztą i tak nic do niej nie trzeba było bo motocykl się nie psuł. Bratu tez się nie psuł (on ma bliźniaczą TE 450), mimo że ma wylatane jakieś 4 razy więcej motogodzin jak ja. Sama eksploatacja.
W tym roku przelatałem nie więcej jak 2-3 motogodziny, motocykl stoi i stoi, a ja nie mam specjalnych widoków na wolny (torowy) czas.

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

11

jag kupuj sprzęta i dawaj do koszalina. najbliższy wyjazd w czwartek - może zdążysz :)

crisson
SM450RR

12

Tak szybko to na pewno nie kupię ale husqa kusi...

Jarek - niedługo pewnie się skontaktuję bo chciałbym ją na żywo zobaczyć...

13

Nie kieruj sie stereotypami , Husqvarna są bardzo dobrymi motocyklami sam mam ochote na husqe , albo berga tyle , ze jeszcze nie teraz .
Tak w ogóle wystarczy zobaczyć jak husqvarna od kilku lat dominuje w Mistrzostwach Świata SM.

motoslide.com

14

ta moze i sa dobrym sprzetem, i radziły sobie w MŚ tylko popatrz na awaryjność tych sprzetów ^^

15

cross napisał/a:

ta moze i sa dobrym sprzetem, i radziły sobie w MŚ tylko popatrz na awaryjność tych sprzetów ^^

Awaryjność nie jest ani większa ani mniejsza od motocykli tej samej klasy...jak dbasz o sprzęt to każdy będzie chodził tak samo, każdy też może się zepsuć, bardziej chodzi o dostępność części. znam ludzi co w sezon zajechali by i moją huske i twojego ktm-a