Temat: Stary Kisielin
jutro na torze w Starym Kisielinie po 14.00 do wieczora będzie można potrenować, ma być parę maszyn ( tak naprawdę ostatnia szansa na trening do końca tygodnia ze względu na III Runda KMP, V i VI Runda Pucharu Rok-a i PZM)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Stary Kisielin
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jutro na torze w Starym Kisielinie po 14.00 do wieczora będzie można potrenować, ma być parę maszyn ( tak naprawdę ostatnia szansa na trening do końca tygodnia ze względu na III Runda KMP, V i VI Runda Pucharu Rok-a i PZM)
No super!!!
Szkoda ze w starym Kisielinie jus sie tylko odbywają treningi dla bezrobotnych.
Nie wiem jak wy ale ja od po-pia pracuje.
Poz
Jacek
No właśnie-trzeba zarobic na to trenowanie... :) ,ja planuje jakiś konkretny trening 10 lub 11.07-w kalendarzu wyglada na to że nie ma żadnej imprezy.
Poz. Jeszcze będe próbował się dodzwonić do Gostynia-może tam się uda coś potrenować w ten weekend.
fidu ja tez probuje i jak by co sie pisze na niedziele do gostynia z tego co juz sie dowiedzialem tor jest wolny pytanie tylko czy bedzie mozna smigac
siedmiu bezrobotnych jest bardzo zadowolonych z treningu :D
No właśnie-trzeba zarobic na to trenowanie... :) ,ja planuje jakiś konkretny trening 10 lub 11.07-w kalendarzu wyglada na to że nie ma żadnej imprezy.
Poz. Jeszcze będe próbował się dodzwonić do Gostynia-może tam się uda coś potrenować w ten weekend.
jak cos bedziesz wiedzial to daj znac , ja tez bym chetnie pojechal ;)
siedmiu bezrobotnych jest bardzo zadowolonych z treningu :D
Do roboty a nie ludzi denerwować! Cofnąć im zasiłki i tak dalej!
Niestety w Gostyniu w ten weekend są jakieś imprezy-(bynajmniej tak sie tłumaczą) i nie można trenowac ,a od przyszłego tygodnia trenują na kartach :( .
Już rozmawiałem z nowym zarzadcą toru we Wroclawiu (Rakietowa)[url]http://www.torakietowa.pl/tor.php[/url]
Najprawdopodobniej bedzie mozna tam trenować w ten weekend-przyśle mi na maila cennik i wszystkie info.Wiadomo jak by bylo więcej chętnych to i ceny będą dobre.Dam znac co i jak.
jezeli by wypalilo ja chetnie wpadne
Więc tak,we Wrocku na Rakietowej mozna bez problemu trenować sobota lub niedziela-ale wczesniej(do piątku) musiałbym poinformować właściciela ile mniej wiecej osób przyjedzie.Cena oficjalna to 30zł za godzine ale czym więcej osób i czasu zabawy to cena spada.Sami możemy skonfigurowac sobie tor ,a wyglada tak: [url]http://yfrog.com/06torredecopodzialj[/url]
ja bylbym chetny ale chyba na sobote :) kto by jechal jeszcze?
ja też jestem chętny i popytam swoich kto by się jeszcze pisał. Jednak pewnie będzie to następna sobota (10 lipca)
W weekend jak się nic nie dzieje ośrodek pilnowany jest przez 1 ochroniarza. Z nim zazwyczaj można się dogadać, jeżeli nie było nic ustalane wcześniej.
i jak ? sobota lub niedziela? co wy na to?
chyba jednak niedziela
wstępnie mam 3-4 ludzi na sobotę 10tego. :lol:
edit: no to aktualnie jest nas 4rech + jeden fotograf
wyjeżdżamy ok 6-7 tak by już od 9:00 zapierdalać
może stworzyć oddzielny temat? żeby tu bałaganu nie robić
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Stary Kisielin
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 80 zapytań