Odp: Terror Kraków, okolice ?!
i jedna drzta :) BiR był, a wiecej szczegolow to Policho albo grupa poludnie ;)
701 in progress :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
i jedna drzta :) BiR był, a wiecej szczegolow to Policho albo grupa poludnie ;)
[url]http://www.grupa-poludnie.info/phpBB3/viewtopic.php?f=36&t=25673[/url]
Ktoś coś w Krakowie ogarnia w tym tygodniu?
Witam Panowie, pracuje w krk do końca maja, ktoś chętny mi pokazać fajne miejscówki? :D jestem niestety tylko pon-piątek. Czy są jakieś miejsca gdzie można sobie spokojne poćwiczyć jazdę na kole? Pozdrawiam
Ja niestety w samym krakowie nic nie kojarze, najbliżej w okolicach myślenic :/
Btw też chce gume poćwiczyć, ale moto bede miec zrobione gdzieś za 2 tygodnie dopiero.
Co do tras SM to Policho jest ekspertem w temacie :), wszedzie na południu można fajnie polatać
To dawaj znać jak będzie moto gotowe, miejsce jakieś się znajdzie, jak nie to można po prostu pojeździć :-) pozdro
ja moge crf wyciagnac i polatac, ale wolal bym poza krk wyjechac bo sie dopier*** do wydechu na miescie
Ja jestem za :)
Ktos moze dzisiaj ? :)
Chciałbym zrobić remont silnika w mojej YZ450F.
Zna ktoś dobrego fachowca w Krakowie lub okolicach?
Witajcie :) jest ktoś z Krakowa i okolic zainteresowany treningami techniki jazdy przy niskich prędkościach na placu ? trasę wyznaczamy za pomocą pachołków, jeśli będą zainteresowani możemy coś działać :)
Bardzo chętnie, tylko gdzie? Bo chyba z jakimkolwiek placykiem do treningów jest problem w Krakowie i okolicach niestety. Ale jeśli jest coś takiego to ja się piszę od zaraz.
Też pisał bym się do takiej jazdy. Co do miejsca to co z tym placem przy A4 koło Brzezia? Bo tak było sporo dobrego asfaltu, stuntowali tam kiedyś chłopaki i nikt się nie czepiał. Ew jakiś parking pod marketem ale to tylko noc zostaje.
Nie słyszałem o żadnym placu koło Brzezia, ale w sumie mało słyszałem :p Gdzie to dokładnie to mógłbym podjechać dzisiaj albo jutro i ogarnąć czy się do czegoś nadaje.
I tak w ogóle to na jakieś luźne latanie po Krakowie i okolicach też się piszę, chociaż puki co to zupełny świeżak jestem, ale gdzieś się trzeba uczyć.
Tak to wygląda
[url]https://zapodaj.net/c4e55fa63320a.png.html[/url]
Miejsca sporo, jest to za zakrzowcem, wczoraj jak poleciałem z centrum do 15min droga wyszła. Swoją drogą można by w ogóle polatac coś.
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 69 zapytań