16

Odp: Początki

Dzieki Qwaki, moge wziac nowego SMR w dobrej cenie, ale nie mam takiego budżetu. A co do dostepnosci, to pracuje w salonie KTM-a I Yamahy, wiec z tym nie bedzie problemu, no i kwestia cen czesci.

Chodzi mi tylko o to czy, KTM jest dobra baza do budowy SM?
Czy to jest tak jak w skuterkach? ze licza sie wsumie dwa modele? Piotrek wiesz o czym mowie, bo znasz ten temat...

przy okazji Świąt, wszystkiego Naaaaj, i powodzenia w sezonie 2008

Kupiłem SMR od Czapki, teraz przyszedł czas na nauke. Chce jeszcze ten sezon przejezdzic w Pucharze Skuterów, ale tez powoli wjezdzac sie w KTM-a, czy macie jakies porady od czego zacząć?

KTM 450 SMR
#49 S2 Mistrzostwa Polski

17

spoko ja mam smr 510 i jest to moj 1 supermoto i tne jak głupi.

Patrz w lusterka. Sprawdź dwa razy. Motocykle są wszędzie

18

Kaczor, może jakies sugestie do crf 450 rok 06, na co zwracac szczególną uwagę i jak zacząć użytkować (motor bez przebiegu),
pzdr

trzeba jeździc szybko bo nie ma czasu

19

paczek napisał/a:

Chce jeszcze ten sezon przejezdzic w Pucharze Skuterów, ale tez powoli wjezdzac sie w KTM-a, czy macie jakies porady od czego zacząć?

Zacznij od tego, ze dorob mocowanie na przyczepie takze pod KTMa. POstaw go na przyczepie obok squta. Jedz na tor, wsiadz na KTMa, krzyknij w pierwszym zakrecie "łaaaaaaa, ale idzieeeeee" i goń :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

20

supermoto-poland do Ciebie to pisze gdzie masz problem z częściami do KTMa ?? Nie ma i ręcze tutaj wszystkim co mam ręce, nogi, ja** i co tylko chcesz że żaden japończyk nie wytrzyma tego co KTMy z roczników 2003-2006. Jeśli sądzisz że ktmy siadają to albo onie nie dbasz i masz ten motocykl totalnie w 4rech literach albo masz wyjątkowego pecha. Nie spotkałem się z poważna awarią poprzednich KTMów a troche tego robie czego nie moge powiedzieć o CRfie albo Wrkach i YZ.

Pozdro i do zobaczyska w Gostyniu.

21

Jednak jade w gostyniu, :) dojezdzacie juz w sobote?

KTM 450 SMR
#49 S2 Mistrzostwa Polski