Temat: tor motocrossowy Janki
Hej.
Ktoś jakieś informacje, kto jest właścicielem, jaki jest koszt wjazdu, jak tam dojechać i czy będzie można pojeździć tam w sobotę lub niedzielę?
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » tor motocrossowy Janki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej.
Ktoś jakieś informacje, kto jest właścicielem, jaki jest koszt wjazdu, jak tam dojechać i czy będzie można pojeździć tam w sobotę lub niedzielę?
Hej.
Zapytaj tu [url]https://www.facebook.com/TorDrivePosition/info/[/url] i napisz info. Z chęcią bym tam pojechał.
Coś tam słyszałem że 40 dychy za dzień - skoki wyglądają imponująco :)
dajcie znać kiedy tam można wbić i jakie koszta
jutro będę dzwonił, to dam znać co się dowiem.
dziś lataliśmy
bylo jeszcze równo.
Płaci się 40 zł
Jak nie popada to będzie tam beton :(
dzwoniłem dzisiaj.
Wjazd na cały dzień - 40 PLN.
Tor crossowy jest tylko dla crossów - enduro i supermoto mają zakaz wjazdu...
Żartuję :P
na torze motocrossowym latają tylko motocykle. Trzeba dzwonić w piątek, czy będzie można jeździć w weekend, bo to uzależnione jest od pogody.
dzwoniłem dzisiaj.
Wjazd na cały dzień - 40 PLN.
na torze motocrossowym latają tylko motocykle. Trzeba dzwonić w piątek, czy będzie można jeździć w weekend, bo to uzależnione jest od pogody.
Czyli w tygodniu nie ma jazdy?
W weekend w jakich godzinach?
ja się pytałem o weekend, bo weekend mnie interesował. W piątek zadzwonię i dowiem się jakie godziny jazdy w weekend.
ja się pytałem o weekend, bo weekend mnie interesował. W piątek zadzwonię i dowiem się jakie godziny jazdy w weekend.
Zapytaj o rabat grupowy dla równających teren małymi kołami :) - to może jeszcze dopłacą
jak nie będzie ulewy z piątku na sobotę to będzie można jeździć.
Hermes - powiedzieli, że możesz równać teren jak wciśniesz na tył kapcia 245 :P
Ja się chyba wybiorę w sobotę na 3-4 godzinki, tak koło 9:30-10:00 start
Od której wpuszczają?
Ja w sobotę odpadam na niedzielę jest paru szybkich i chętnych coś mi się obiło o uszy :)
a nie wiem od której, ale w takim razie walimy wszyscy w niedzielę - i tak pogoda ma być lepsza.
zbiórka 9:45 na torze.
My tam się pewnie jakoś razem z Małym zakotłujemy, a reszta musi ogranizować sobie dojazd we własnym zakresie.
tak, dla zachęcenia, zapowiedź pogody w niedzielę:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » tor motocrossowy Janki
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 75 zapytań