Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
KTM poleca 10W 50 lub 10W 60.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
KTM poleca 10W 50 lub 10W 60.
Wiem właśnie ale został mi motul v300 z poprzedniego lc4 640 smc wlewam go i myśle że bedzie dobrze
Pany, po jakiś szacher macher, dało by sie wpakować Drzete do kombiaka ? A dokladniej golfa 3 kombi ?
EXC 400 w jakimś kombi, sugeruję tą samą technikę.
Pany, po jakiś szacher macher, dało by sie wpakować Drzete do kombiaka ? A dokladniej golfa 3 kombi ?
Do kombi to wejdzie każdy motor bez większego problemu.
Warto a raczej należy spuścić całe paliwo i z baku i z gaźnika aby się nie wylało choć fetor paliwa w samochodzie i tak będzie.
Warto też uważać na odmę aby nie wylał się olej po przewróceniu na bok.
Mój berg przyjechał ze Szczecina w Hondzie Civic (UFO).
Odkręciłem tylko tylne koło oraz przednie lagi razem z kołem.
czy wał od exc 400 02 bedzie pasował do 525 05 ?
Krotkie pytanko o tarcze. Mam braking'a 310mm i ma luzy na nitach wzdluzne takie ze az dzwoni (ze 3mm luzu na oko) i boczne tez mocno wyczuwalne. Przy delikatnych luzach mozna zacisnac na nitach. Przy tak sporych domyslam sie ze tarcza smiec?
Krotkie pytanko o tarcze. Mam braking'a 310mm i ma luzy na nitach wzdluzne takie ze az dzwoni (ze 3mm luzu na oko) i boczne tez mocno wyczuwalne. Przy delikatnych luzach mozna zacisnac na nitach. Przy tak sporych domyslam sie ze tarcza smiec?
Napisz do producenta o dozwolone luzy. Mi motomaster w gratisie wymienił nity... w tarczy co ma 12 lat...
Jak już o nitach mowa, macie jakieś linki do magnesów do licznika, który mocuję się w otwór nitu, jeżeli tak to proszę o wstawienie go tutaj.
Pamiętam ze komplet nitów do beringera ok 170zl
czy wał od exc 400 02 bedzie pasował do 525 05 ?
Na forum KTM piszą, że nie. Ma inne wykorbienie, od 450 pasuje.
U mnie też wyczaiłem luzy, ale nie tak duże jak u Ciebie. Napisałem do producenta, zobaczymy jak szybko makarony odpiszą.
Domier napisał/a:Krotkie pytanko o tarcze. Mam braking'a 310mm i ma luzy na nitach wzdluzne takie ze az dzwoni (ze 3mm luzu na oko) i boczne tez mocno wyczuwalne. Przy delikatnych luzach mozna zacisnac na nitach. Przy tak sporych domyslam sie ze tarcza smiec?
U mnie też wyczaiłem luzy, ale nie tak duże jak u Ciebie. Napisałem do producenta, zobaczymy jak szybko makarony odpiszą.
Jak sie sprawa wyjasni daj mi prosze znac to moze z moja podzialam chociaz narazie i tak musze kupic inna
Witam,
Orientuje się ktoś czy 640 supermoto 2003 ma jakąś regulację lampy przedniej? W nocy nie da się jeździć, nawet na długich, lampa świeci centralnie w przedni błotnik.
Chyba wszystkie lampy w ktm mają regulację góra dół.
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 74 zapytań