Odp: WR 450 F 2015 kierunek SM + info o rocznikach 2012-2015
Może być lekko zdławiony
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Yamaha » WR 450 F 2015 kierunek SM + info o rocznikach 2012-2015
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może być lekko zdławiony
i jeszcze Laptimer
Śrubę wkrec do lewego uchwytu od handgardu ☺
Taki fajny motocykl a dalej sprzeglo na linke i 5 biegow tragedia .
Sprzęgło na linkę i 5 biegów to cos złego ? Co jest takiego fajnego w hydraulicznym sprzęgle ? Dodatkowy element który może sie zepsuć.
Taki fajny motocykl a dalej sprzeglo na linke i 5 biegow tragedia .
Sprzęgło na linkę i 5 biegów to cos złego ? Co jest takiego fajnego w hydraulicznym sprzęgle ? Dodatkowy element który może sie zepsuć.
Hydrauliczne sprzęgło chodzi lżej, przez co ręka nie będzie się męczyć, nie trzeba go regulować, tylko co jakiś czas zmienić płyn.
Ale dlatego Yamaha jest tańsza na starcie od KTM-a. Ma niezmiennie opinię niezniszczalnego (co w nowych KTMach nie jest takie pewne) + opcja 2 lata gwarancji ;)
co do biegów, to jak by rzeczywiście ten 6ty był bardzo długi, to miało by to dla mnie sens. Jeżeli jednak miałbym przez to bić więcej razy biegi, a prędkość max byłaby taka sama, czyli po prostu ciaśniej spasowane, to mi dla mnie zbędny koszt i machanie nogą ;)
Nie do końca rozumiem koncepcję KTM-a. w SX-ach masz 4ry biegi a EXC 6. Yamaha konsekwentnie wali 5 biegów do cross i enduro.
Sprzęgło można kit-em przerobić na hydraulikę (900zł), ale ja do końca nie widzę sensu- chodzi dość lekko.
Nowy model WRki na 2016 (czyli yz z lampami) też ma 5 biegów i sprzęgło na linkę, a co gorsza nie ma już suchej miski olejowej i nieznaną żywotność silnika...
Jak nie ma suchej miski, to jaki jest system smarowania ?
Jak nie ma suchej miski, to jaki jest system smarowania ?
Zwykła mokra miska...
Wjechał filtr paliwa
osz.... jaka sakwa :-)
A to nie jest tzw prezerwatywa dla kobiet?
Gdzieś o tym czytałem...;)
-ile taka "sakwa" kosztuje ?
-trzeba szukać dedykowanych czy to uniwersalne cacko ?
Uniwersalne. Ja zapłaciłem jakieś 70-80zl.
Wjechał sroping
[url]http://www.slipperclutchs.com/index.php?page=vypis&id=17803&produkt=YAMAHA%20YZ450F%202008&category=YAMAHA[/url]
Elegante , Mally powiedz mi zamawiałeś bezpośrednio od nich czy u jakiegoś pośrednika ,dodatkowo jakbyś mógł rzucić cenę ile cie wszystko wyszło i jaki czas oczekiwania . Pozdro
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Yamaha » WR 450 F 2015 kierunek SM + info o rocznikach 2012-2015
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 80 zapytań