Odp: Supermotowy Terror Warszawy
ja bylem, ale tylko na drodze z domu do serwisu. opone wymienie, to moze mi dowod oddadza :P
husq więcej koni
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 529 530 531 532 533 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja bylem, ale tylko na drodze z domu do serwisu. opone wymienie, to moze mi dowod oddadza :P
Sezon rozpoczęty :D
crossfajery rozdziewiczone :D
Są wygodne ale zmiana biegów i hamowanie jak na razie lipa jak bym innym moto śmigał.
Są ciężkie i mam mniej czucia przy heblowaniu tylnym - blokuję koło i mi gaśnie :)
W zeszłym sezonie jeździłem w butach na ściga, więc tu na dzień doby podniosłem o jeden ząbek dźwignie biegów zanim ją dosiadłem w nowych. Okazało się, że najlepsza pozycja to ta co była !!!! Pewnie dlatego, że są bardzo wąskie
Widzę, że trzeba więcej niż jednego dnia ale i tak jest znacznie lepiej niż się spodziewałem.
Buty super!!!!
chetnie bym ruszyl z jakas wataha po wawie :D jak bedziecie cos kombinowac kiedys to ja tez jade :D pozdro
ktoś w piątek jest chętny ?
ja z koleżka w sobote chetnie sie dołączymy, pogoda sie zapowiada tez pieknie pzdro
To mam zmieniać koła na małe... bo ja to bym jeszcze na kostkach w sobotę gdzieś ruszył...
Siemacie,
Nie znacie może kogoś z KTM Warszawa lub TU Generali, żeby pomóc w szkodzie z OC sprawcy (ub. właśnie w Generali).
Jak tylko uporam się z TU i poskładam motocykl to bankowo widzimy się na drodze.
Siemanko,
dopiero co przyjechałem WRką x do Warszawy z Siedlec (w trasie spoko, miałem plecak i torbę z tyłu na siedzeniu :D).
Chętnie poznam ludzi z forum, mi pasuje jutro w godzinach wieczornych, kto ma chwile niech da znać to można pojeździć.
Pozdro
Dobił bym bo też od niedawna jestem xrką w Warszawie i chętnie bym z kimś pośmigał, poznał kogoś żeby samemu nie ganiać
Czyli mówicie, że trzeba zakładać małe koła :)
jutro wieczór chętnie się pisze, na 18-19 mogę podbić
18 mogę podbić, chyba że dziobem nie wypada ;p
Fajnie, że jest odzew :). Jeszcze trzeba ustalić czas i miejsce. Dajcie jakieś propozycje.
może parking na samej górze galeria mokotów o 18 ? a reszta dogadamy
może parking na samej górze galeria mokotów o 18 ? a reszta dogadamy
Mi pasi.
Strony Poprzednia 1 … 529 530 531 532 533 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.097 sekund, wykonano 44 zapytań