Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Miał ktoś z was może do czynienia z oponami (samochodowymi) Kormoran Gamma B2 215/50R17 LI=95? Wiosna się zbliża i szukam czegoś w miarę sensownego.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 340 341 342 343 344 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Miał ktoś z was może do czynienia z oponami (samochodowymi) Kormoran Gamma B2 215/50R17 LI=95? Wiosna się zbliża i szukam czegoś w miarę sensownego.
Jakie są rozmiary osiek w CRF od 2009-?
Gdzie dostanę w dobrej monecie Sidi Crossfire 2 SRS, chyba że ktoś stad ma dojście ?
Jedna z lepszych ofert gdzie znalazłem sputnik team.
Gdzie dostanę w dobrej monecie Sidi Crossfire 2 SRS, chyba że ktoś stad ma dojście ?
Jedna z lepszych ofert gdzie znalazłem sputnik team.
4ride - przynajmniej ja tam kupilem tydzien temu i z tego co obdzwonilem pl salony to nikt nie mial tego modelu w tym kolorze co chcialem a i cena wydaje mi sie dobra takze polecam
A wie ktoś gdzie w dobrej monecie dostanę kaski Airoha Aviatory ?
Ja brałem z 4ride ;)
Chociaż 24mx.pl miał fajne wyprzedaże jakiś czas temu, może dalej coś mają.
ja aviatora 2.1 tc15 kupowalem w motomoda najblizej gdzie mialem najlepsza oferte
jakie gogle dobrze pasuja do Airoha ? bo progripy i thory które mam pasuja srednio i to mało powiedziane.
jakie gogle dobrze pasuja do Airoha ? bo progripy i thory które mam pasuja srednio i to mało powiedziane.
Którego Airoha ?
edit cr 900
edit cr 900
To terminatora
- FOX MAIN / MAIN PRO
- 100% Accuri
pasują idealnie
a inne są za duże tak ? chodzi mo o toże sie blokuja, i ze trzeba wzadzac pod skosem. mam zamiar teraz cos kupić i chciał bym zeby to grało. wkurwiaja mnie te lustrzanki kupuje bezbarwne. też macie tak ze w lustrzankach w lesie ch***a widać ?
Nie wiem jakie masz dokładnie gogle ale do cr901 (więc i do cr900 bo skorupa jest tu ta sama) Thor enemy pasuje idealnie, z większymi byłby już problem.
Do cr900 100% pasują. Lustro jak robi sie ciemno albo w lesie to porażka. Za to w słoneczny dzień pomaga. W 100% accuri lustrach dają tez przezroczysta szybkę gratis.
własnie myslałem na 100% lustro odpada mam dosc wracania bez googli szczególnie na jesieni, dziekówa chłopy!
Strony Poprzednia 1 … 340 341 342 343 344 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 41 zapytań