Temat: Husqvarna SMS 630
Siema.
Coraz bliżej sezonu, pozbyłem się swojej Suzi więc coraz intensywniej przykładam się do zakupów. Jadę dzisiaj przejechać się oraz sprawdzić w serwisie stan w.w. Husy.
[url]http://olx.pl/oferta/husqvarna-sms-630-supermoto-2011-ktm-husaberg-CID5-IDbZ4p1.html#0d2902d96b[/url]
Zdążyłem to i owo poczytać więc wiem, że jest to sympatyczna maszyna ale znowu dzwoniąc po serwisach, usłyszałem negatywne opinie ze względu na dostępność części itd. Na pewno po jeździe próbnej podjaram się na tyle, że moja racjonalna ocena pójdzie się j**ać :) Na chwile obecną jednak zastanawiam się (i liczę tym samym na wasze opinie) czy warto brać Huse czy może lepiej poszukac SMC 690 albo choćby LC4 640? Do LC4 jest pełno części oraz są one w miarę powszechnie dostępne, co do Husy, obawiam się o drogie utrzymanie, bo w końcu to SM a nie turystyk, gdzie można jeździć 20tys. bez bólu głowy...
W skrócie: czy Husa jest rzeczywiście na tyle dobra, że mimo drogiego utrzymania, warto ją brać zanim ktos mnie nie wyprzedzi czy może jednak spokojnie poczekać na jakiegoś KTMa?
Piona.