Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wlej do kosiarki. Jej też się należy :)
WWW.MOTO-KORN.PL
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wlej do kosiarki. Jej też się należy :)
A co ma się stać. Oleje są ze sobą mieszalne.
Wszystko da się ze sobą wymieszać, ale kto wie co stanie się gdy pomiesza się dodatki olejowe...
Czy może mi ktoś powiedzieć czy jest możliwość dostania części nr 15 i 14 nieco taniej niż na tej stronie ? [url]http://ktmsklep.pl/schemat/62193/valve-drive-625-sxc-640-lc4-660-smc-660-rallye#schemes_heading[/url]
wydaję mi się, że cena 250zł za 2 "łożyska" czy jak kto woli rolki jest lekko przesadzona :P
A no niestety, tylko serwis, chyba nie znalazł jeszcze nikt zamienników.
Pamiętaj, że talon to nie jest żadna rewelacja i tam gdzie liczy się wytrzymałość nie zobaczysz talona
Osz kurna no to mój świat się zawalił, a jeśli chodzi o wytrzymałość, to co powinienem zobaczyć?
wydaję mi się, że cena 250zł za 2 "łożyska" czy jak kto woli rolki jest lekko przesadzona
I o to w tym wszystkim chodzi :D Niestety nie ma zamiennika, ale tego nie wymieniasz raz do roku ;)
No nic, dzięki za info.
w takim razie czas zacisnąć pasa i kupić co trzeba :P
Chociaż nie wiem czemu ale ostatnio kupowałem w KTM'ie w Łodzi po takiej cenie jak tu:
[url]http://www.cheapcycleparts.com/oemparts/a/ktm/524b78d2f8700231ac496114/valve-drive-assambly[/url]
Nie dużo ale różnica w cenie już zauważalna przy dwóch sztukach i przy przeliczniku $ x 4zł
Chociaż nie wiem czemu ale ostatnio kupowałem w KTM'ie w Łodzi po takiej cenie jak tu:
[url]http://www.cheapcycleparts.com/oemparts/a/ktm/524b78d2f8700231ac496114/valve-drive-assambly[/url]
Nie dużo ale różnica w cenie już zauważalna przy dwóch sztukach i przy przeliczniku $ x 4zł
Nie wiedzę kolosalnej różnicy.
Ja tez jak je kupowałem to płaciłem koło 200zł a to dlatego, że mam rabat:)
Jakiś sklep w Poznaniu lub okolicy co handluje EBC?
Bo mam upatrzony adapter na tarczę 320mm z tej firmy.
larsson?
Nie wiedzę kolosalnej różnicy.
42zł przy dwóch rolkach.
A WIĘC wymieniłem olej w lc4 było trochę mniej niż powinno być, uciekało trochę filtrem oleju w silniku, teraz przy montażu zauważyłem że po włożeniu filtra w silnik, pokrywka nie dochodzi gładko, jak by był ciut za duży, wyjebałem oto gumę
i skleiłem na czarny silikon, ale odrazu po odpaleniu wyj**ało go w piz**. ten filtr się obraca w silniku? czy brak gumy może spowodować jakieś tarcie z przykrywką>? jutro kupię nową podkładkę i będę dalej myślał
może założyłeś go odwrotnie?
ta gumka uszczelnia filtr, w tym miejscu leci olej i aby filtr był szczelny a olej brudny nie mieszał się z czystym po to jest ten uszczelniacz
silikon raczej tego nie uszczelni - zresztą co to za pomysł?
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 62 zapytań