Odp: Bluza SUPERMOTO
Albo ogarniemy temat w ciągu weekendu. Ja w sumie nie myślałem nad przodem kompletnie jak rozdawalem pkt :(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 232 233 234 235 236 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Albo ogarniemy temat w ciągu weekendu. Ja w sumie nie myślałem nad przodem kompletnie jak rozdawalem pkt :(
No to zmarnowales swoj glos.
Chyba nie sledziles poprzednich prob stworzenia logo. Porywasz sie z motyka na slonce.
E tam, co nie będzie to będzie dobrze - biorę sztukę na 100%. No nie śledziłem - jestem tu od marca, dosłownie, ale zdaje sobie sprawę że dzieją się tu wielkie rzeczy :)
jerry, to może wrzuć końcowy projekt, żeby było w końcu wiadomo co się kupuje :-]
przeciez wrzucilem 2 strony wstecz
spoko, nieźle to wygląda :-) pewnie 95% społeczeństwa będzie się zastanawiało, co to za czerwona abstrakcja na białym orle :P
Na tym polegal pomysl. Z daleka ma sie kojazyc z flaga. Z bliska bedzie widac szczegoly.
Dobra ogarnijcie temat i zamawiamy
czekam na wycene. Jak tylko bedzie, zrobie post podumowujacy i ruszymy z lista
czekam na wycene. Jak tylko bedzie, zrobie post podumowujacy i ruszymy z lista
Jery rozumiem, że jak bluzy będą wykorzystane te same to rozmiar można sobie dobrać na podstawie posiadanej bluzy poprzednich edycji?
Rozmiarowke wrzuce w poscie podsumowujacym
jery, grafika na tyl - mistrzostwo
chciaz ominelo mnie glosowanie, podzielam zdanie czesci osob ze na przod mozna wrzucic cos malego, bo wieszosc oddajac glosy mysala pewnie o duzej grafice na tyl
moim zdaniem to sie poprostu o wiele lepej zgrywa w calosc
Jestes 3 czy 4 osoba ktora tak mysli. Reszta do tej pory zdania nie zmienila, wiec dobrze zrozumiala zasady glosowania i podoba im sie tak jak jest. Trzeba wziasc tez pod uwage, ze takie logo jak pokazales, podniesie koszty, bo kazdy kolor to dodatkowy szablon i zobi sie juz 4 zamiast 3.
Wszyscy głosowali świadomie. Wyceniaj i produkujemy :-)
Punktowo wygrał Orzeł i Punisher , więc powinno być OK , choć i tak małe logo rulez ;)
46 pkt - 38
19 pkt - 40
17 pkt - 33
Strony Poprzednia 1 … 232 233 234 235 236 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 55 zapytań