Odp: Supermoto terror Poznań
Spokojnie nie budzę ze snu poznańskiego terroru :)
Gdzie w Poznaniu lub w okolicach mają dobry wybór butów enduro?
Wiem, że mieloch jest dystryybutorem Gaerne.
Możecie polecić jakieś inne dobrze wyposażone sklepy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto terror Poznań
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spokojnie nie budzę ze snu poznańskiego terroru :)
Gdzie w Poznaniu lub w okolicach mają dobry wybór butów enduro?
Wiem, że mieloch jest dystryybutorem Gaerne.
Możecie polecić jakieś inne dobrze wyposażone sklepy?
W Rapidzie mają SIDI, w MX Life koło ronda na Starołęce mają Formy i chyba jeszcze coś.
Witam Wiara! Przyznać się kto wczoraj ok. godz. 13 latał KTM z nr 660 w kombiaku bodajże MVD i kasku off road w okolicy 2 wież telewizyjnych na Piątkowie? ;) QBOL?
Witam ! czy znalazł by się ktoś chętny i obeznany w temacie, żeby podlecieć ze mną obejrzeć ktm exc 525 pod koniec tygodnia. Sprzęt jest z Poznania. Odwdzięczę się jakąś flaszeczką ;) pozdrawiam
Siema, jest tu ktoś z okolic Piątkowa i chciały czasem polatać. Szukam bo samemu nudno. Dawać znać.
Ja będę od przyszłego miesiąca napierdalac po Gorczynie ;)
Siema, jest tu ktoś z okolic Piątkowa i chciały czasem polatać. Szukam bo samemu nudno. Dawać znać.
Witam, ja jestem z Piątkowa i można czasem polatać ;)
Ja będę od przyszłego miesiąca napierdalac po Gorczynie ;)
Dziękuję za informację, na pewno zwiększymy w tym czasie ilość patroli w tym rejonie.
Hehe Klimek,a mandat to juz sobie wystawiles,za napazanie purchawka ponad dwie paki po Poznaniu na falszywych blachach?
JohnnyQulaweOkO napisał/a:Ja będę od przyszłego miesiąca napierdalac po Gorczynie ;)
Dziękuję za informację, na pewno zwiększymy w tym czasie ilość patroli w tym rejonie.
Koniec świata Joseff na forum. A motóra masz ze się tu pchasz? Adminie weź go zbanuj.
JohnnyQulaweOkO napisał/a:Ja będę od przyszłego miesiąca napierdalac po Gorczynie ;)
Spoko :) jak coś znajdziesz :P
Witam Wiara! Przyznać się kto wczoraj ok. godz. 13 latał KTM z nr 660 w kombiaku bodajże MVD i kasku off road w okolicy 2 wież telewizyjnych na Piątkowie? ;) QBOL?
Często latam w tych okolicach więc to wielce prawdopodobne:D. Piszcie na PW to się zgadamy na latanko ;)
[url]https://www.facebook.com/groups/1784040635159701/[/url]
zapraszam do grupy na fb.
Ktoś z naszych w WTK:)
[url]http://wtkplay.pl/video-id-26702-a_po_smierc_jade_tak_poznanski_frog_ma_konkurenta[/url]
co za szaleniec :D
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto terror Poznań
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 74 zapytań