Temat: kkupię "użytkowe" sm
Witam
Chętnie zaopiekuję się jakimś ciekawym motocyklem.
W stylu xt660, lc4, duke ii, drz, huska 610
Do 9000 monet jedno złotowych.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kkupię "użytkowe" sm
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Chętnie zaopiekuję się jakimś ciekawym motocyklem.
W stylu xt660, lc4, duke ii, drz, huska 610
Do 9000 monet jedno złotowych.
up
Słowo użytkowe wyklucza SuperMoto. Albo supermoto, albo motocykl użytkowy. Szkoda Twojego czasu i pieniędzy na motocykle przejściowe typu wyżej wymienione.
Czyli mam rozumieć że każdy kto jeździ DR"zetą, 640"tką, 610"tką wywalił pieniądze w błoto i marnuje czas jeżdżąc tymi sprzętami?
Ps czemu zatem kupiłeś lc4?
Kurczak pewnie miał na myśli, że pisząc "użytkowe" masz zamiar robic 15kkm rocznie, jeździć tym do pracy itd. W takim przypadku faktycznie lepiej by było szukać małego nakeda albo cokolwiek innego praktycznego. Musisz sprecyzować po co ci taki motocykl. Ktoś tutaj kiedyś pisał, że stając przed wyborem motocykla musisz sobie odpowiedzieć na pytanie ile km chcesz robić rocznie, jak będziesz jeździł itd.
Czyli mam rozumieć że każdy kto jeździ DR"zetą, 640"tką, 610"tką wywalił pieniądze w błoto i marnuje czas jeżdżąc tymi sprzętami?
Ps czemu zatem kupić lc4?
Kupuj DRZtę tylko ktmy mają taki dylemat ;-)
Jak jeździć? Dla przyjemności, czasem strzelić wheelie, czasem na grzyby do lasu, ogólnie mówiąc ma to być generator banana twarzowego.
fincher łap pw
Z tego co wymieniłeś to XTX 660 jest najcięższa i największa, ale zamiast słuchać tu wynurzeń w stylu "to nie SM, odpuść te tapczany i kup prawdziwe SM, itd.,", pooglądaj You Tube na czym ludzie jeżdżą w także w innych, bogatszych krajach i okaże się że wszystkie wymienione przez Ciebie sprzęty są w użytkowaniu, latają na gumie, itd. Kup to co się Tobie podoba, jest w Twoim zasięgu i w dobrym stanie.
Lc4 i Huska są najbardziej zaawansowane jeśli chodzi o zawiasy, XTX najbardziej "turystyczne" a DRZ daje radę równie dobrze jak pozostałe ;-). Wiem że nie pomogłem, ale przedstawiłem tylko mój punkt widzenia.
gierwi wiem to, dlatego wymieniłem te motocykle jako obiekt moich poszukiwań. A kupione będzie to co się trafi w najlepszym stanie.
Jak bym chciał jak to tutaj nazywane jest prawdziwe sm to bym wypisał exc 525, smr czy inne wyczyny
Ps czemu zatem kupiłeś lc4?
Bo miało być użytkowe SM, a okazał się nieporęczny kloc bez pazura, sprzedałem, mam berga i banan na gębie.
Widzisz, Ty potrzebujesz dużej mocy okupionej większymi serwisami. Nie wszystkim jest to potrzebne.
Jest tak8 motocykl, nazywa się smc top, tylko kwota się nie zgadza, poszukaj drz'Ty, jest też wersja mocniejsza która ludzie przerabiania na sm
pw
Ciągle szukam.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kkupię "użytkowe" sm
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 80 zapytań