1 Ostatnio edytowany przez fincher (2015-11-08 17:32:53)

Temat: kkupię "użytkowe" sm

Witam
Chętnie zaopiekuję się jakimś ciekawym motocyklem.
W stylu xt660, lc4, duke ii, drz, huska 610
Do 9000 monet jedno złotowych.

2

Odp: kkupię "użytkowe" sm

up

3 Ostatnio edytowany przez velkurczak (2015-11-14 19:37:42)

Słowo użytkowe wyklucza SuperMoto. Albo supermoto, albo motocykl użytkowy. Szkoda Twojego czasu i pieniędzy na motocykle przejściowe typu wyżej wymienione.

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

4 Ostatnio edytowany przez fincher (2015-11-14 22:45:00)

Czyli mam rozumieć że każdy kto jeździ DR"zetą, 640"tką, 610"tką wywalił pieniądze w błoto i marnuje czas jeżdżąc tymi sprzętami?
Ps czemu zatem kupiłeś lc4?

5

Kurczak pewnie miał na myśli, że pisząc "użytkowe" masz zamiar robic 15kkm rocznie, jeździć tym do pracy itd. W takim przypadku faktycznie lepiej by było szukać małego nakeda albo cokolwiek innego praktycznego. Musisz sprecyzować po co ci taki motocykl. Ktoś tutaj kiedyś pisał, że stając przed wyborem motocykla musisz sobie odpowiedzieć na pytanie ile km chcesz robić rocznie, jak będziesz jeździł itd.

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

6

fincher napisał/a:

Czyli mam rozumieć że każdy kto jeździ DR"zetą, 640"tką, 610"tką wywalił pieniądze w błoto i marnuje czas jeżdżąc tymi sprzętami?
Ps czemu zatem kupić lc4?

Kupuj DRZtę tylko ktmy mają taki dylemat ;-)

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

7

Jak jeździć? Dla przyjemności, czasem strzelić wheelie, czasem na grzyby do lasu, ogólnie mówiąc ma to być generator banana twarzowego.

8

fincher łap pw

Pozdro 400
haters know what to do..

9

Z tego co wymieniłeś to XTX 660 jest najcięższa i największa, ale zamiast słuchać tu wynurzeń w stylu "to nie SM, odpuść te tapczany i kup prawdziwe SM, itd.,", pooglądaj You Tube na czym ludzie jeżdżą w także w innych, bogatszych krajach i okaże się że wszystkie wymienione przez Ciebie sprzęty są w użytkowaniu, latają na gumie, itd. Kup to co się Tobie podoba, jest w Twoim zasięgu i w dobrym stanie.
Lc4 i Huska są najbardziej zaawansowane jeśli chodzi o zawiasy, XTX najbardziej "turystyczne" a DRZ daje radę równie dobrze jak pozostałe ;-). Wiem że nie pomogłem, ale przedstawiłem tylko mój punkt widzenia.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

10

gierwi wiem to, dlatego wymieniłem te motocykle jako obiekt moich poszukiwań. A kupione będzie to co się trafi w najlepszym stanie.
Jak bym chciał jak to tutaj nazywane jest prawdziwe sm to bym wypisał exc 525, smr czy inne wyczyny

11

fincher napisał/a:

Ps czemu zatem kupiłeś lc4?

Bo miało być użytkowe SM, a okazał się nieporęczny kloc bez pazura, sprzedałem, mam berga i banan na gębie.

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

12

Widzisz, Ty potrzebujesz dużej mocy okupionej większymi serwisami. Nie wszystkim jest to potrzebne.

13

Jest tak8 motocykl, nazywa się smc top, tylko kwota się nie zgadza, poszukaj drz'Ty, jest też wersja mocniejsza która ludzie przerabiania na sm

SMC 690

14

pw

Honda fmx 650

15

Ciągle szukam.