Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Chciałby ktoś tego dupsa ? Zaślepka główki ramy, za symbolicznego piątaka. Jedynym minusem jest ułamana jedna z trzech nóżka rozporowa, ale myśle, że klej do amelinum załatwi sprawe przy montażu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 319 320 321 322 323 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chciałby ktoś tego dupsa ? Zaślepka główki ramy, za symbolicznego piątaka. Jedynym minusem jest ułamana jedna z trzech nóżka rozporowa, ale myśle, że klej do amelinum załatwi sprawe przy montażu.
Dzisiaj po jeździe w terenie postanowiłem już dać moim lagom nowe usczelniacze ale pojawiło się małe przebarwienie na ladze pod palcem nic nie czuć zostawić to czy co ? Nie chce żeby znów ciekło bo kurczę lipa będzie
Zna się ktoś na na zaworze wydechowym w Yz 125 ? Jak tak to prosił bym o kontakt na priv.
Sorry jeśli zły temat ;)
Jakie najwęższe opony można założyć na felgi 3,5 i 4,25"?
^ dobre pytanie, w zimie chcę polatać, w lc4 640 z tyłu jest 4,5? czy 4.25? chciałbym założyć na nią jakąś kostkę, z małymi kolcami. da radę czy trzeba będzie kupić felgę od enduro ?
^ dobre pytanie, w zimie chcę polatać, w lc4 640 z tyłu jest 4,5? czy 4.25? chciałbym założyć na nią jakąś kostkę, z małymi kolcami. da radę czy trzeba będzie kupić felgę od enduro ?
Są opony z kostkami na takie fele nawet mam w garażu wolne :) jakbyś chciał oddam nedrogo
Ty raczej masz z tyłu 5".
katemowski napisał/a:^ dobre pytanie, w zimie chcę polatać, w lc4 640 z tyłu jest 4,5? czy 4.25? chciałbym założyć na nią jakąś kostkę, z małymi kolcami. da radę czy trzeba będzie kupić felgę od enduro ?
Są opony z kostkami na takie fele nawet mam w garażu wolne :) jakbyś chciał oddam nedrogo
napisz jaki to model, bo szukam cos do smcra
Panowie w pompie sprzegla wystarcze ze wyleje stary plyn i wleje nowy czy lepiej wszystko przeplukac? i poodpowietrzac?
załóż przewód na odpowietrznik, podpompuj trochę, dolej nowy płyn, aż zacznie z odpowietrznika lecieć nowy płyn, pozakręcaj, zalej pod wskaźnik max, zakręć i gotowe
Taa, ale chyba nie w LC4. Wykręć przewód, wyssij z wysprzęglika strzykawą resztę płynu hydraulicznego resztę z przewodu wyciśnij klamką. Zakręć i napełniaj układ strzykawką przez odpowietrznik od dołu aż w zbiorniczku na górze przestaną się pojawiać pęcherzyki powietrza. W serwisówce jest opisane z czym to jeść. Od siebie polecam magura blood, chociaż hydrauliczne LHL czy do amorków też będą działać, aby był MINERALNY.
ja zaniedbałem ten temat, i zbieram na nową pompę. mniejszy zamiennik magury 10,5- 7paczek, orginał do SM teżmagury 10,5 prawie 1100,-
U mnie leży 10,5 ale cieknie, jak chcesz.
to tak jak i moja ;d nówkę zamawiam w poniedziałek
co takiego jest w tych pompach, że nie da się tego zregenerować ??
Strony Poprzednia 1 … 319 320 321 322 323 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 47 zapytań