Temat: Problem ze światłem stop oraz migaczami
Witam!Jako, że jest to mój pierwszy temat na forum, mimo dłuższej obserwacji, jestem zmuszony niestety zacząć przygodę z forum tym tematem.Ostatnio zakupiłem Suzuki Smx 50(Wiem, że to nie jest jakiś wyższej półki supermoto itd. ale na czymś chciałem zacząć, poza tym jeszcze nie mam 18tki).Chciałbym przywitać się ze wszystkimi użytkownikami jak i administracją, a teraz po krótkim wstępie do tematu:
Wszystko mam sprawne w motorze, oprócz migaczy, które działają ale nie przerywają i świecą się ciągłym światłem oraz światło stop, które nie reaguje na naciśnięcie hamulca nożnego, jak i ręcznego(po prostu się świeci jak po odpaleniu). Pewnie nawalił przerywnik oraz czujnik światła(jeśli się mylę proszę o rady), dlatego chciałbym się dowiedzieć gdzie znajdę te elementy.Smx ma prądnicę (2000r.) i to może przy niej też coś nie łączy, niestety jestem laikiem, ale mam dobrą pomoc, tylko potrzebuję informacji o lokalizacji tych elementów lub pzyczynach usterki itp. Za każda odpowiedź z góry dziękuje i mam nadzieję, że mi pomożecie.Pozdrawiam!