Temat: Yamaha TTR 600 oraz DRZ. Pomoc ?
Jako,że dalej poszukuję godnego SM'a zwracam się po raz kolejny do was z pytaniem i nadzieją na poradę :) Jak na razie moim faworytem jest DRZ z racji bezawaryjności, całkiem ciekawego wyglądu oraz nawet obiecujących osiągach jak na takiego pancerniaka :) Tylko niestety wydatek rzędu 10 tyś. zł jest dla mnie minimalnie odstraszający :) No i niestety nie miałem okazji sobie "pomacać" DRZ'tki na żywo :) Ale wracając do sedna. Moją uwagę przykuł ostatnio motocykl z gamy Yamahy o wdzięcznej nazwie TTR :) Znam historię,że podobno silniki nie do zajechania,wdzięczne itd. tylko pytanie czy sprawdzi się w SM'ie? Dosyć spora waga gra znaczącą rolę? Bo według internetowych przepisów jest to ponad 150 kg przy mocy ok. 50 KM. Ma ktoś ten wynalazek lat 90 ?:) Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o nim jak i o DRZ'cie :)
I druga taka sprawa :) Czy ktoś z śląska mający DRZ'tke lub TTR'ke byłby na tyle uprzejmy i miły,żeby poświęcić mi chwilę na rozmowę oraz dać zobaczyć i leciutko obmacać,któryś z tych sprzętów ?:) Bo chciałbym się dobrze rozeznać w tym temacie :) TTR niestety miałem okazję tylko chwilę zobaczyć na jednym ze zlotów i niestety nie dało mi to zaspokoić mojej ciekawości :)
Za wszystkie informację z góry dziękuję! ;)
EXC 125 Sezon 2014 - 2015 - SOLD
Aprilia RS 125 2015 - 2015 - GIVE BACK
Honda NSR 125 2015 - czeka na sprzedaż :)