Odp: Bluza SUPERMOTO
Jerry, a jakie masz bluzy tej polskiej produkcji ? chodzi mi o skład materiałów i gramaturę :-)
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 214 215 216 217 218 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jerry, a jakie masz bluzy tej polskiej produkcji ? chodzi mi o skład materiałów i gramaturę :-)
Tu były zajebiste propozycje grafik i loga! [url]http://forum.supermoto.pl/topic26744-bluza-supermoto-2014r-p5.html[/url]
To jest konkretny projekt - a nie jakiś kotek i "robie terrorek".
Anyway, JERY wrócił, odzyskałem nadzieję w bluzę. ;)
+1
Sklad to 100% bawelna i 310g. Troche juz tych bluz zrobilem i nie bylo nawet jednego glosu nizadowolenia
spoko, nic nie hejtuję, po prostu byłem ciekawy czy z domieszką poliestru, czy nie :-)
Obecnie mam 20% poliestru, to bluza jest wg mnie za gorąca...
Spoko. Nie odebralem twojego postu jako hejtu :)
to jeszcze dorzucę,
jest jeszcze metoda DTG, czyli nadruk bezpośredni. Drukuje się na koszulkach jak na drukarce. Trwałość niezła, jak zrobi to ktoś dobrze. Wzór może być nawet JPG. Ograniczenia to rozmiar, i miejsce nadruku. Najczęściej przód i tył tylko.
O tej metodzie wlasnie myslalem
Sitodruk to chyba robiliście w poprzednich edycjach.. plusy to szczegółowy wzór, dobrze trzymający sienadruk. Minusy małe nakłady nie opłacalne i mało kto się podejmuje, Do każdej grafiki i każdego kolorou potrzeba wykonać matrycę. czyli jak tył 2 kolory, przód 1, rękawy.. to będą już 4 matryce. Średnio 100zł za sztukę.
Z tego co pamietam to koszt podnosil sie o 5zl na bluzie za kazdy kolor, ale to bylo 2 lata temu
folia nie może być zbyt szczegółowa bo ma tendencje do odchodzenia i wykonawca może się nie podjąć. Trzeba z pociętej folii powyciągać wszystkie elementy których nie będzie na nadruku. Czasochłonne. Kolory tylko jednolite, żadnych przejść itp.
Troche sie nie zgodze z tymi szczegolami. Na poprzednich bluzach udawalo sie uzyskac szczegoly wielkosci 1mm
sublimacja jak wyżej, tylko na sztucznym materiale. Ograniczenia wzoru to tylko nasza wyobraźnia ;)
jak ktoś pamięta, kominy Supermotosport były właśnie wykonane metodą sublimacji.
Pzdr ;)
dla mnie tradycyjnie bialo na czarnym
Bluza tradycyjna 2 kolorowa
1)JERY
2)brat bombera
3) Piotrek
Bluza kilku kolorowa (2-5 kolorow) Metoda druku jak przy tradycyjnej
1)....
Bluza wielokolorowa - metoda nie sprawdzona, trwalosc nieznana np. koszulka z megawatta
1)....
delta napisał/a:Tu były zajebiste propozycje grafik i loga! [url]http://forum.supermoto.pl/topic26744-bluza-supermoto-2014r-p5.html[/url]
To jest konkretny projekt - a nie jakiś kotek i "robie terrorek".
O tych propozycjach pamietam i dorzuce je na etapie wybierania grafik. Ale minelo juz troche czasu, doszlo troche nowych uzytkownikow forum, wiec moze pojawia sie tez nowe pomysly
1) JERY
2) brat bombera
3) Piotrek
4) Levis
1)....
Bluza wielokolorowa - metoda nie sprawdzona, trwalosc nieznana np. koszulka z megawatta
1)....
1) JERY
2) brat bombera
3) Piotrek
4) Levis
5) snieg
1)....
1)....
1) JERY
2) brat bombera
3) Piotrek
4) Levis
5) snieg
6) Dziku
1)....
1)....
1) JERY
2) brat bombera
3) Piotrek
4) Levis
5) snieg
6) Dziku
7) kotkun
1)....
1)....
1) JERY
2) brat bombera
3) Piotrek
4) Levis
5) snieg
6) Dziku
7) kotkun
8) Ayahuasca
1)....
1)....
1) JERY
2) brat bombera
3) Piotrek
4) Levis
5) snieg
6) Dziku
7) kotkun
8) Ayahuasca
9) Porucznik Borewicz
1)....
1)....
Strony Poprzednia 1 … 214 215 216 217 218 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 53 zapytań