Odp: Bluza SUPERMOTO
Tak to w życiu jest, nie da się dogodzić wszystkim. Jeden chce tak, inny tak. Bez przekleństw to za mało agresywne, tu z przekleństwami też nie dobrze. Fota moto przy wyścigu to nie kojarzy się z terrorem, to inny nie chce terroru tylko sport machine, po innemu źle, w ojczystym też niedobrze... i tak w kółko. Mnie osobiście zwisa i powiewa co tam będzie napisane, bo mi taka bluza nie potrzebna (no chyba, że by mnie naprawdę coś urzekło), ja tylko robię projekt hehe autora poszukajcie sobie na poprzednich stronach, bo to teksty, które przewijały się przy poprzednich projektach, bądź były wysyłane do mnie aby z takimi było itd itp ale pies to ganiał, w sumie mam co innego do tworzenia, a swoją drogą to w życiu poza forumowym też tacy sztywni co niektórzy są? trochę luzu bo jajka pościska tak, że będą wielkości orzeszków ziemnych hehe
EDIT: jeżeli do kościoła bluza czy na obiadek rodzinny to rzecz jasna, że bez przekleństw, jeżeli na terror czy poszpanować dziewoi, że niby gangsta ziom czy jakoś tak, to przekleństwa mogą być. Wiadomo, że przekleństwa w innym języku jak nasz są mniej kujące oczy przez co chętniej są wykorzystywane. Określcie w jakim celu ta bluza: terror, szpan, wyścigi itp. w jakim języku, czy z przekleństwami czy bez, tak aby można było mieć już jakiś zarys.
VOR 530 SM-R & KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology