Temat: Kupie wyczyna 450cc+ do 13tyś. z homo
Hej!
Kupie wyczyna do 13tyś z homo. Pojemność powyżej 450cc. Info proszę zostawiać na PM
Pozdrawiam
Maciek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie wyczyna 450cc+ do 13tyś. z homo
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej!
Kupie wyczyna do 13tyś z homo. Pojemność powyżej 450cc. Info proszę zostawiać na PM
Pozdrawiam
Maciek
Raku ma RMZ tę
PW poszło
Pw
masz Berga po remoncie od Novak-a
Wiem, ale cały czas się zmuszam żeby go nie kupic;P Poszukam jeszcze chwile czegoś innego;)
Do Berga nie ma dokładnie nic w sieci z zamienników... to mnie odrzuca + miliard negatywnych opinii:) Czyli tak standardowo serce mówi bierz a rozum żebym tego za cholerę nie kupował;)
Bierz pussy killera :D
Nie taki diabeł straszny jak go malują :)
Chcesz wyczyna a nie chcesz husaberga...nie kumam?:)
Synonimem słowa wyczyn jest husaberg:P
Panie części do BERGusona w porównaniu do faVORka to jak miodu w ulu, więc nie ma co przeżywać hehe
Sam takiego chciałem ale uznałem, że to zbyt proste by było i bym się zanudził przy nim, a ja lubię dłubać i muszę mieć moto przy którym jest coś zawsze do roboty hehe
Spoko, poszukam jeszcze chwile. Musze jeszcze zobaczyć kilka sprzętów żeby mieć porównanie i w miarę świadomie podjąć decyzje.
Berga kupić jest łatwo gorzej go utrzymać i to jest meritum sprawy;) Brak możliwości szybkiej naprawy dupereli mnie trochę odstrasza.
Pamiętaj, najwięcej gadają Ci którzy słyszeli od sąsiada, szwagra, brata z gałęzi siostry bo jej chłopak miał, który znowu kupił spod koca od niemca...... Prawda jest taka, ze kto miał to chwali - Husaberg
Niebieskie, zielone, pomarańczowe i czerwone też się zużywają i też trzeba robić remonty i inne sprawy. Części do wyczyna tez nie kupuje sie używanych wiec rynek wtórny jest Ci niepotrzebny. Kupując kpl zaworów do Yamy też sie czeka aż ściągną z hiszpani. Do Huśki z włoch itd itd. Zebatki, klocki, podstawowe łożyska i simmeringi tez dostajesz albo na zamówinie albo w sklepie z takimi sprawami. ;)
Urzymanie takie samo jak innego wyczyna. Chyba nawet odchodzi łańcuszek rozrządu bo ma wałek o ile dobrze pamiętam, ale to już niech wypowiedzą się Husarze :D
Pozdrawiam i owocnych poszukiwań. :)
Tą wypowiedzią pojechałeś sam siebie, najpierw piszesz
Pamiętaj, najwięcej gadają Ci którzy słyszeli od sąsiada, szwagra, brata z gałęzi siostry bo jej chłopak miał, który znowu kupił spod koca od niemca......
A na końcu
Chyba nawet odchodzi łańcuszek rozrządu bo ma wałek o ile dobrze pamiętam, ale to już niech wypowiedzą się Husarze :D
Prawda jest taka, ze kto miał to chwali - Husaberg
i tu wszystko zostało ujęte..."kto miał"...bo nikt go nie ma i nie chce mieć znowu:)
berg to super maszyna , jak sie dba tak sie ma ja mialem 6lat a teraz kumpel ma go rok i nic sie z nim nie dzieje przez 6lat ani razu nie wracalem z buta bo moto zawiodl(no moze raz ale dlatego ze braklo mi paliwa)
i napewno jeszcze kiedys kupie sobie berga
Raku moze kojarzyc ten egzemplarz bo kupilem go do goscia z jego miasta. bral go na wyprawy do rumunii itd a mogl wziasc co innego bo mial pare moto.
wiec nie mozna osadzac marki po paru przypadkach ulepow naprawianych drutem co sie psuja co dwa dni
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie wyczyna 450cc+ do 13tyś. z homo
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 80 zapytań