Odp: KTM SMC 625 Na co dzień i w teren ?
Bo malowane .A tam jednak się odmyśliłem z sprzedażą kawy ,za mało się nacieszyłem :)))
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM SMC 625 Na co dzień i w teren ?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo malowane .A tam jednak się odmyśliłem z sprzedażą kawy ,za mało się nacieszyłem :)))
jak malowane czyli nie kupowac ? ktos chciał odswierzyć malym kosztem kupic plastiki i okleine i bedzie jakos wyglądać, a co jeżeli piecyk zdrowy ? jechać i ogladac. jezeli boisz zsie o spalanie mysle ze 640 bedzie najlepszym wyjsciem. spalanie w normie, mocy ma , jak braknie to keihin i z glowy. latwiej znajsc 640 niz 625
A może jakaś suzuki dr? 650 na przykład.
Kurcze ROZZAR nie że chce być jakiś złośliwy czy coś, ale weź w
końcu przejedź się coś obejrzeć przetestować jakieś moto bo
wszędzie pełno tematów zakładasz z pytaniami o LC4. Z samego
forum dużo się nie dowiesz o jakimś konkretnym egzemplarzu jak nie
pojedziesz zobaczyć w jakim jest stanie. A co do tego LC4 625 z twojego
linku to powtórzę się że cena coś podejrzanie niska jak na ten rocznik i
może być coś na rzeczy w związku z tym. Chociaż niewykluczone że może
być w porządku trzeba na miejscu ocenić jego stan.
gdzies tam w dziale ciekawe alledrogo wrzucilem fmxa moze cos takiego bedzie lepsze i tansze w eksploatacji. no i ma naklejke honda.
Jak pytasz o spalanie to radzę Ci odpuścić sobie wszystkie sprzęty które mają logo KTM, bo otworzysz piec i się nie wypłacisz. Jak szukasz coś za 7k to szansa jest naprawdę duża. Tak samo jakieś DRZty, i inne "prawie" wyczynowe sprzęty, jak masz pecha to i tak nie będziesz jeździć. Kup sobie jakiegoś FMXa to chociaż pojeździsz, jak zadzwonią Ci miedziaki w kieszeni to kupisz sobie jakąś dziką sukę do upalania, wtedy będziesz miał doświadczenie i odpowiednią ilość kwitu. Powodzenia, szukaj, nie zawracaj dupy ludziom bez potrzeby.
[url]http://allegro.pl/honda-fmx-650-supermoto-i5703625519.html[/url] bierz mojego bo się marnuje :)
drz , xt , fmx , xtx lub TT
i temat zakończony
a) taniość w zakupie
b) taniość w utrzymaniu
c) niskie spalanie (4L i w górę)
d) dojazd codzienny nie zamęczy Cię ani maszyny
e) mota wielofunkcyjne (Endo/SM/dojazd/"dukty")
f) naprawisz młotkiem i duck-tape'em
KTM -> jak nie masz gotówki lub stałej robo, to daj sobie spokój, bo więcej będzie stało w garażu niż pojeździsz "w codziennej eksploatacji"
Reszta info na forum -> "Szukaj" : itd
[url]http://allegro.pl/honda-fmx-650-supermoto-i5703625519.html[/url] bierz mojego bo się marnuje :)
Sory ale mam za mało pieniążków na twojego FMXa
Ale dziękuję.
Dziękuję chłopaki i pozdrawiam.
Temat zamknięty.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM SMC 625 Na co dzień i w teren ?
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 82 zapytań