Odp: Bluza SUPERMOTO
Ja także bym bluzę przytulił
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 208 209 210 211 212 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja także bym bluzę przytulił
o to to to... też bym był chętny na tą z napisami na rękawach :>
Czyli lipka z tematem? :P
Brałbym
Gdzie mozna kupic taka bluze??
Pewno tu, jak ktoś zrobi projekt i zorganizuje zamówienie :)
Gdzie mozna kupic taka bluze??
U jeremiasza musi zebrać się 25 konkretnych osób z tego co pamiętam i
wrocimy do tematu na jesieni
Już jest jesień?
Siemano :) Ktos chętny na jakaś bluzę, koszulke? Tak sie składa ze pracuje w drukarni i mam możliwość robic takie rzeczy :) generalnie nadruk robie metoda wycinania folii flex, czyli mam dostępne kilka kolorów: czarny, biały, czerwony, żółty, pomarańczowy, zielony, niebieski, ktore sa wycinane na ploterze i zgrzewane na prasie. Sam zrobiłem sobie masę takich rzeczy, pokaże bluzę ktora mam na insta
Jesli kogos by interesowało zrobienie czegos takiego, od jednej sztuki to mozna pisać. Koszt to generalnie 15-30zl (w sumie sprawa do dogadania bo zależy co ma byc, jakie duże, ile jest z tym pracy) + koszt bluzy, piszecie np rozmiar XL bluza czarna z croppa, ja kupuje, doliczam załóżmy 30zl i koszt wysyłki. Jesli chcecie wiecej to moge podeslac inne moje projekty :) Co do metody to nie spiera sie, sam mam koszulke 2 letnia ktora cały czas jest ok, super sprawa jak ktos jest kreatywny i chce miec cos swojego ;)
Ja się pisze jak będzie coś fajnego.
jest jesien. ruszamy z akcja bluza?
TO ruszamy z lista moze
Najpierw lista czy określimy jaki wzór?
Proponuje najpierw liste, bo pozniej sie okaże, że ktoś będzie chciał sweterek w serek i połowa sie wypisze
Ja się. Piszę ino jaki wzór.
Smr450krolik
Strony Poprzednia 1 … 208 209 210 211 212 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 52 zapytań