Odp: Supermotowy Terror Warszawy
wchodze:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 93 94 95 96 97 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wchodze:)
Kto da wiecej ??????
Ja znam dobrze okolice/krzaki/lesne dukty Legio, ale jestem otwarty na inne propozycje :D
No i co gwiazdy? W long weekend ma byc dobra pogoda. Moze jakeis cross country ?
jezeli chodzi o niedziele to i ja jestem za :lol:
lata ktoś dzisiaj? jakiś terror? :D croos country raczej odpada.. preferuje wstęgi asfaltu ;)
Skladaj CRFe i pokaz ze jestes gosc a nie Pan P ;p
W sumie mozna by poleciec do modlina pohasac po lotnisku
CRFa będzie gotowa na początku przyszłego tygodnia... za co wszystkich wielbicieli mojej CRFy bardzo przepraszam :D
Ja nie wyruszam na miasto dopóki CRFa nie będzie gotowa. CRFa na chodzie = sezon rozpoczęto!
Ustawka jakaś? dzis lub jutro ? jakiś parking ,gumka,bo chce wkoncu pierwszy komplet opon zamknąć lub po wawie ale nie traski bo po ostatnich 250km mnie dupsko sczypie lol brzoza ,radek nie zamulajcie smile
EEEE Stoliczanie nie zebym wam cos sugerowal , ale jutro w Bolimowie w polowie drogi medzy Sochaczewem , a Skierniewicami jest jakas biba .Festyn ogólnie szał pał ( [url]http://bolimow1915.dobroni.pl/media/index.php?pokaz=kontent&idKontent=762&MediumID=352[/url] ) zawody motocrossowe nawet mają być , nie znam szczegołów , ale jak by wam asfalt w Warszawie zwineli to wpadajcie od H&M macie 70 kilometrów :D
eee stareńki jutro o 14 w wyszkowie 40km od stolicy jest gejczoper parada mocno sie zastanawiam z koleżką zeby tam pojechać i powarczeć :D
Ja bym dzis polatal po wawie, w koncu SM to miejski sport.
Moze byc tez lotnisko w modlinie
Chetne ?
To wy się zastanawiajcie dziewczyny ;) co robić a ja sobie polatam :D
ja juz polatałem a wy? :D jutro moze sie wkoncu zgramy? ja&dreszczu bedzie na pewno :) ok 12?
dokladnie, ja jutro smigam bankowo, w koncu zrobilem koło dzięki uprzjemości Materki, który poratował mnie dętką - dziękuję:)
o której jezdzimy i gdzie sie umawiamy? kto wogole dzisiaj wyrusza?
ok 12 to chyba strasznie goraco, poza tym ludzie dopiero co wstali?
ja wstepnie proponuje 14-15 zamkowy?
jbc 792296724
Strony Poprzednia 1 … 93 94 95 96 97 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.113 sekund, wykonano 45 zapytań