1

Temat: Tor Wyrazów ustawki ..

Witajcie po ostatnim lataniu z Predatorem na Wyrazowie może będziemy się tu ustawiać na jakieś latańsko ja raczej zawsze będę przyjeżdżał z predatorem jak tylko damy radę  :cool:

Wstępnie już jesteśmy w zależności od pogody zgadani albo czwartek albo weckend :)
Śląsk , Małopolska ODZYWAĆ SIĘ !! :)

ps. mówcie mi gleba... :D

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

2

Odp: Tor Wyrazów ustawki ..

yo ziemia ;D

płacicie czy wbijacie na waleta ;] ?

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

3

Jak tam teraz wyglada sytuacja? Ponoc teren tylko dla czlonkow jakiegos klubu drifterow czy kij wie jaki, nie pamietam dokladnie bo ktos dawno temu mi to wspominal... MOzna smigac na moto czy nie? wiem napewno ze postawili tam szlaban. Ja jestem chetny.

4

płacisz za wjazd bodajże 200zł za cały dzien i smigasz do upadłego

5

Witam bylismy tam teraz w sobote z chlopakami w trzy sprzety placilismy po 60zl od sprzeta ale umawialem sie wczesniej z opiekunem tego toru na jazdy bo czasami jest zarezerwowany dla drifterow 

# 61

6 Ostatnio edytowany przez SmX (2010-06-02 07:08:07)

Dokładnie tak samo było w naszym przypadku jak u twardego :) i też byliśmy umówieni z opiekunem
ps. twardy szkoda że tak minęliśmy się :) wy w sobotę a my niedzielę :) ile razy glebowaliście bo ja ze 7 razy heh  :D

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

7

cross napisał/a:

Pamietam ten tor jako darmowy i "niczyj".
Czy po wprowadzeniu oplat cos sie zmienilo na lepsze z nawierzchnia lub infrastrukturą (lazienki, prąd, itp)?

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

8

Witam SmX bylismy tam juz drugi raz i za pierwszym razem jezdzilismy razem z drifterami  pomiedzy samochodami troche to bylo szalone i bardzo duzo piachu na torze  co do gleb to naszczescie tylko jedna  w jednym miejscu na wyjsciu z zakretu poprostu lodowisko  powiem Ci jak tam sie nauczysz jezdzic to bedziesz wymiatal wszedzie 

# 61

9

Crazy_Russian napisał/a:
cross napisał/a:

Czy po wprowadzeniu oplat cos sie zmienilo na lepsze z nawierzchnia lub infrastrukturą (lazienki, prąd, itp)?

Witam z tego co zauwazylem to na żadne zmiany nie możesz liczyc  zero pradu , zero kibla , itp 
Pozdro 

# 61

10

twardy211 napisał/a:
Crazy_Russian napisał/a:
cross napisał/a:

Witam z tego co zauwazylem to na żadne zmiany nie możesz liczyc  zero pradu , zero kibla , itp 
Pozdro 

zero przyczepności ;D tor zajebisty jak ktos lubi powerslide bo kazdy zakret sie wychodzi poślizgiem ;P

11

Crazy_Russian napisał/a:
cross napisał/a:

są nowe dziury w asfalcie ;p

12

Jeżeli pogoda się nie zmieni to ja i Predator jutro jedziemy będziemy na miejscu około 10 
twardy .. mam takie samo zdanie jak ktoś nauczy się latać po nawierzchni z wyrazowa to na innych torach będzie się czuł jak przyklejony :D

13

60 zł. i asfalt jeszcze gorszy niż był... jakies nieporozumienie. Tak jak mowicie, wszedzie wyslizgane od drifterow, ch*j wie jaki syf lezy, praktycznie zerowa przyczepnosc i jeszcze bulic za to...

14

JACA napisał/a:

60 zł. i asfalt jeszcze gorszy niż był... jakies nieporozumienie. Tak jak mowicie, wszedzie wyslizgane od drifterow, ch*j wie jaki syf lezy, praktycznie zerowa przyczepnosc i jeszcze bulic za to...

A to w supermoto ważna jest przyczepność ? czy funnn i umiejętności ?

15

Ja nie wiem czy dam rade jutro ale w sobote bedziemy w trzy sprzety polatac :-)
ps.gadalem ostatnio z opiekunem tego obiektu :) i chce w sierpniu zorganizowac do wiekszej publicznosci pokaz supermoto wraz z sekcją terenową z wyskokami :) mysle ze ponad 10 sprzetow sie znajdzie bedzie wesolo , mowil o terminie 1.08. (Niedziela) nasza ekipa to juz 4 sprzety :-) mysle ze jeszcze sie chetni znajdą :)

# 61