Odp: Trening Stary Kisielin Weekend !!!
jedzie ktoś w sobotę do Kisielina.od której można tam gościć
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja jakby co byłbym w niedzielę
[url]http://www.wallravracecenter.com/[/url] tu masz info
a w tygodniu coś się dzieje na torze? jest powiedzmy chociaz 5-8 innych użytkowników? i jeszcze mam pytanie, czemu zazwyczaj jest problem ze zmianą kierunku jazdy na torze, przecież w drugą stronę dla odmiany też dobrze polatać, tym bardziej ze w drugą stronę jezdzi sie ciekawiej
żeby polatac w drugim kierunku to musisz uzgodnic to z wszystkimi latajacymi po torze najlepiej stanowczo postawic ich w sytuacji dokonanej Ja tak robie ;) albo w tyg jak jest mało ludzi to latasz jak chcesz
żeby polatac w drugim kierunku to musisz uzgodnic to z wszystkimi latajacymi po torze najlepiej stanowczo postawic ich w sytuacji dokonanej Ja tak robie ;) albo w tyg jak jest mało ludzi to latasz jak chcesz
własnie najlepiej w sytuacji dokonanej, raz tak zrobiliśmy z kolegą, po paru kółkach pojawiła się flaga, zjechalismy, podszedł do mnie jakis ziomeczek i zaczał mówić coś o jakiś pachołkach, agrafkach, padokach, chyba mu się wydawało że conajmniej na motogp się znajduje, stwierdził też ze wracamy do normalnego kierunku bo tak chcą wszyscy i jest bezpieczniej... pfff :):)
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 73 zapytań