Odp: KLX300R by Signe - kolejny fuckup? :D
fotki nie działają.
albo tylko u mnie, ale nie jestem pewien na 100%
BMW E65 2005
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Kawasaki » KLX300R by Signe - kolejny fuckup? :D
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
fotki nie działają.
albo tylko u mnie, ale nie jestem pewien na 100%
Powinno banglać już. Wrzuciłem linki z zamkniętej grupy na FB i może dlatego nie śmigały.
Z tym gaźnikiem to nie ma co przesadzać, przynajmniej wg mnie :P Mi przy 3 wstaje na koło przy lekkim szarpnięciu nawet
Tylko ty i ja to nie ta kategoria wagowa :P Ty może chcesz kupić teraz wydech przelot taki z olx? Bo gość mi mówi że jutro ma kupiec dogadywać -,-
Btw:
No w sumie racja co do wagi. Wydechu żadnego nie licytuje bo mam już przelot założony
No w sumie racja co do wagi. Wydechu żadnego nie licytuje bo mam już przelot założony
Masz jakiś pomysł gdzie podłączyć gniazdo zapalniczki? Będę instalował navi.
Ty to masz pełną elektrykę, ja nie mam aku ani nic także ciężko mi powiedzieć
Ja tez nie mam aku ani rozrusznika :)
O kurcze myślałem że te wersje z migaczami, zegarami itp mają aku, co do zapalniczki to nie mam pojęcia gdzie podłączyć, ale czy to zda egzamin jeśli nie ma stałego napęcia z aku?
No zda, trzeba się jakoś pod prąd z alternatora wbić, wiem że wymagane napięcie na takie ładowanie navi to ok 5V, pobór mocy chciałbym ograniczyć poprzez zmianę żarówek na ledy. Tylko nie jestem zbyt kumaty w tematach elektrycznych.
zastanawiam się jak takie moto by się spisywało dla kobitki, żona chce przejąć mojego KX-a ale na to zgodzić się nie mogę, więc zaczynam szukać coś w ten deseń hehe myślałem o 250 ale wagowo i mocowo podobne... Jak byś to widział jako kobieta??? o_O
Przy moim wzroście 178cm jest w miare ok ale ogólnie to wysokie moto dla laski moze byc za wysokie. Wagowo jesli chce śmigać w terenie to moze glebic bo moze nie miec sily utrzymać jak to kobieta. Mysle ze mozna cos tam obniżyć zawias chociaz z tylu jest niedużo miejsca na dłuższe kości.
To raczej na sm pójdzie, więc będzie obniżone. O wagę się też nie boje do zbiłbym z niego jeszcze. Ma 168cm chyba i mimo, że szczuplutka blond włosa dziewoja to parę w rękach ma hehe bardziej chodzi mi o sprzęt nie za mocny i co by serwisy nie były takie częste. tylko gdybam jeszcze nad 250... bo akurat mam możliwość zakupu takiego do remontu chyba z 95r.
Mocowo to raczej da radę na czarnym. Na seryjnym przelozeniu wskakuje na gumę z gazu na 1 i 2 ale to trzeba odwinąć. Mysle ze gdybyś zalozyl napęd na szosę to spokojnie mozna tym latać na Sm. Co do interwalow serwisowych to ja jestem nie do konca zdecydowany bo z dwoch źródeł czerpie wiedze i jedno mówi ze oliwa po 1kkm a drugie ze po 2kkm a zawory co 500km ale musze się upewnić jeszcze.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Kawasaki » KLX300R by Signe - kolejny fuckup? :D
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 75 zapytań