Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Ależ żałuję, że ręka popsuta i dodatkowo musiałem kumplowi pomóc i nie dotarłem. Aż wstyd, bo widzę lotnisko z okna. Macie jakieś filmiki lub zdjęcia? Chociaż tyle bym popatrzył.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 218 219 220 221 222 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ależ żałuję, że ręka popsuta i dodatkowo musiałem kumplowi pomóc i nie dotarłem. Aż wstyd, bo widzę lotnisko z okna. Macie jakieś filmiki lub zdjęcia? Chociaż tyle bym popatrzył.
Spidi napisał/a:konradoz napisał/a:Dzięki za trening i cenne rady, dużo się nie najeździłem ale przybyło parę siniaków za sprawą terenu
Poszedłeś przez tą bandę jak dzika kuna w agrest! ;)
To nie on, to mój brat :)
Zostawić was na chwilę, tyłki całe?
Zostawić was na chwilę, tyłki całe?
Z opowieści brata wychodzi na to, że wyglądało to mniej więcej tak
Haha :) siniak na nodze będzie...
Siniaki do zaakceptowania, może ktoś nagrał Michał Bombera? Będziemy mogli zweryfikować co poszło nie tak, ja postaram się wrócić do was jak najszybciej tylko się wyleczę.
P.S.
Jak zastępstwo dało radę?
Ja tez bardzo dziekuje za wczorajsze jezdzenie. Bylem poerwszy raz i będę przyjezdzal co tydzień, wczoraj niestety musialem sie zwijac wczesniej ale i tak jestem zadowolony z jezdzenia. Bialy kask na dziobaku pozdrawia ;)
Zastępstwo dało radę i nowe ustawienie toru również ciekawe, i w końcu można wolno przejechać cały tor - tak jak lubię:)
O proszę to działo się, mi tranzytowiec zdechł w poniedziałek, dziś dopiero odbieram:/
Będzie ktoś jutro?
Mam nadzieję, że wszyscy, bo wóz drabiniasty transportowy podłatałem i wyruszam po pracy:)
Przypominam o zapisach/składkach do AP. Jutro rządzi Radez z Radzieckim - także słuchać się ich grzecznie
Ja jeszcze na zwolnieniu :-(
NA jakiej zasadzoe.funkcjonuja te treningi, ciezko kopac sie przez 200 stron aby dowiedziec sie gdzie konoretnie na bemowie ? Lotnisko Ktory wjazd ? Jest jakas skladka ? I inne wazne informacje !
Nie musisz kopać się przez 200 stron, wystarczy zobaczyć 1 post w tym temacie...
Nie musisz kopać się przez 200 stron, wystarczy zobaczyć 1 post w tym temacie...
Sorry nie ogarnąłem i to mocno :/
Trening udany bo bez gleby w terenie:) dzięki Crazy za podpowiedzi!
Latamy dziś? podobno ma kropić pięknie się teren ułoży :)
Strony Poprzednia 1 … 218 219 220 221 222 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 52 zapytań