Temat: Trening kisielin czwartek 3 czerwca
jest trening w czwartek można polatać i może będę mieć miejsce na przyczepie , piątek/sobota-kartingi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening kisielin czwartek 3 czerwca
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jest trening w czwartek można polatać i może będę mieć miejsce na przyczepie , piątek/sobota-kartingi
no to jechać!!!!
a sobota Koszalin!!!
jacek
no to jechać!!!!
a sobota Koszalin!!!
jacek
witajcie smile
bedziecie 03.06 w czwartek na Kisielinie? a w sobote 05.06 w Koszalinie (jest w Koszalinie jakis trening)?
w kisielinie będziemy a w koszalinie jeszcze nie wiem czy coś jest.
wezme koła do kisielina żebyś zobaczył i może się dogadamy...
koszalin to jeszcze teoria.
ale czwartek na 100%!!!
poz jacek
koszalin to jeszcze teoria.
ale czwartek na 100%!!!
poz jacek
bo ja te myslalem o Koszalinie na 5 czerwca , a moze wiecej ludzi sie zjedzie ? kto chętny na Koszalin 5 czerwca???
trza tam zadzwonić i spytać no i sprawdzić pogodę ( sprawdziłem - pochmurnie z przejaśnieniami )
qrwa 3go w zielonej ma padać :( fuck
poczekamy zobaczymy ;)
bendzie gut!!
poz jacek
hej , sluchajcie nie bedzie treningu 3 czerwca na Kisielinie poniewaz juz ponoc zjezdzaja sie kartingowcy i maja trenowac od czwartku , ewentualnie w srode mozna polatac
Kartinogowcy beda az do niedzieli wiec lipaaa- bo maja zawody. dzis rozmawialem z Rafalem na torze i mi przekazal info.
Swoja droga to jak byla runda supermoto to treningi byly od piatku wiec kartingowca tez tak nalezy zrobic :D a wtedy w czwartek bysmy mogli polatac.
jakie alternat.?
gostin? Koszalin? ......................
poz
jacek
byłem dzisiaj na torze i w czwartek będziemy mogli śmigać z kartingami na zmiane po 30 min, ale podejrzewam że i tak będzie nerwówka. Oni mają mistrzostwa,więc jestem za środą
Witam my z chlopakami tzn. 4 osoby jedziemy w srode do Vysokiego Myta na tor auto drom polatac dzwonilem i są treningi supermoto od rana do wieczora ale tylko w srode super tor bylem zajebiscie
kurcze a miało być tak pięknie...
wysłałem @ do Koszalina czy możemy przyjechać w czwartek...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening kisielin czwartek 3 czerwca
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 70 zapytań