Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
...ale do jakiego moto?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
...ale do jakiego moto?
Kup filtr innej firmy. Ostatnio założyłem taki do crf i po pierwszym ściągnięciu miał jedno małe pęknięcie (jeszcze przed myciem). Za drugim razem już były trzy (po myciu). Szkoda kasy i silnika.
Ciekawe. Ja przez cały sezon jeżdżę na tym filarze, piorę w benzynie i proszku i ciągle nie widać żadnych uszkodzeń.
Jeżeli ktoś nie ma K&N to raczej na pewno ma Hifiltro.
Też miałem go we wszystkich sprzętach i jest ok.
Równie trwałe są też TwinAir.
No to nie wiem, mój już się zaczynał rozpadać zanim zacząłem go czyścić - może taki lipny egzemplarz.
Zdarzały mi się też przypadki, że dostawałem paczkę z częściami, w tym z filarami, a tam niektóre z nich był ponadcinane. Po prostu ktoś otwierając wcześniej paczkę nożem za głęboko go zapchał i uszkodził filtry.
Równie trwałe są też TwinAir.
w moim lc4 byl orginalny twin air. i dalej sie ladnie trzymał.
Majster128 napisał/a:Równie trwałe są też TwinAir.
w moim lc4 byl orginalny twin air. i dalej sie ladnie trzymał.
Nadal jest w dobrym stanie i jest regularnie czyszczony
Straciło mi się sprzęgło w SMC-R 2012r. Jechałem sobie normalnie, aż tu wraz nie ma. Na początku myślałem, że może zagrzał się za bardzo, bo jak zgasiłem moto i odczekałem chwile to znowu na parę min było dobrze, ale teraz nawet jak jest zimny to nie ma. Moto ma 7tys km. Miał ktoś podobny problem? Gdzie szukać? Co sprawdzić?
Pozdro
Zapowietrzone? Sklejone?
Wyciek z wysprzęglika?
Panowie powiedzcie mi to exc czy sx? Jak rozpoznać to po motocyklu??
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-exc-125-nicasil-2005-CID5-IDavDD1.html#6375a66ead[/url]
Wygląda na EXC bez elektryki, i bez możliwości rejestracji, bo homo nie ma, więc kupa.
Panowie powiedzcie mi to exc czy sx? Jak rozpoznać to po motocyklu??
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-exc-125-nicasil-2005-CID5-IDavDD1.html#6375a66ead[/url]
w exc 6 biegów a w sx 5 (lub 4) exc ma homologacje .
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 55 zapytań