1

Temat: Kupię koła enduro do KTM 690 (aktualnie SMC)

Tak jak w temacie, jeśli ktoś posiada niepotrzebne kółka od modelu enduro po przeróbce na SM lub inne koła które by podeszły do mojego SMC

czekam na propozycje

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

2

Odp: Kupię koła enduro do KTM 690 (aktualnie SMC)

puściłem Ci PW

DR-Z 400ESM sold

3

Pw

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

4 Ostatnio edytowany przez raku (2015-06-09 22:37:08)

Koła z EXC to nie ta sama piasta z tyłu co SMC. W SMC jest grubsza ośka tył bo 25 mm i szersza piasta z zabierakiem.
Przód prawie taki sam jak EXC tylko dystanse inne bo szersze, Raczek jak byś miał ciekawa ofertę kół z EXC to mozemy zrobić taki myk że ja mam Koła SM z SMC i potrzebuje piastę tył do EXC a ty byś potrzebował piastę z SMC i możemy zrobic wymiane piastami, każdy rozplata i zaplata na swój koszt. Jak coś to pisz.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

5

PszczelaRz AGH napisał/a:

Pw

Tak jak Raku pisze, ośka nie będzie pewnie pasowała i inna piasta. Widziałem Twoje ogłoszenie

raku napisał/a:

Koła z EXC to nie ta sama piasta z tyłu co SMC. W SMC jest grubsza ośka tył bo 25 mm i szersza piasta z zabierakiem.
Przód prawie taki sam jak EXC tylko dystanse inne bo szersze, Raczek jak byś miał ciekawa ofertę kół z EXC to mozemy zrobić taki myk że ja mam Koła SM z SMC i potrzebuje piastę tył do EXC a ty byś potrzebował piastę z SMC i możemy zrobic wymiane piastami, każdy rozplata i zaplata na swój koszt. Jak coś to pisz.

Dzięki za propozycję, będę ją mieć na uwadze ;) A Ty jak byś znalazł wcześniej odpowiednią dla Ciebie piastę to zabookuj dla mnie tą z SMC.
Rodman ma na sprzedaż piastę na przód i wtedy już by było sens kupić jakieś nowe obręcze i złożyć kółka dla siebie.

Jak na razie sprawa otwarta szukam kpl ;)

6

Dlatego napisałem pw bo nawet nie sprawdzałem :)

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

7

up