Temat: Kupię koła enduro do KTM 690 (aktualnie SMC)
Tak jak w temacie, jeśli ktoś posiada niepotrzebne kółka od modelu enduro po przeróbce na SM lub inne koła które by podeszły do mojego SMC
czekam na propozycje
Beast mode: ON
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię koła enduro do KTM 690 (aktualnie SMC)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w temacie, jeśli ktoś posiada niepotrzebne kółka od modelu enduro po przeróbce na SM lub inne koła które by podeszły do mojego SMC
czekam na propozycje
puściłem Ci PW
Pw
Koła z EXC to nie ta sama piasta z tyłu co SMC. W SMC jest grubsza ośka tył bo 25 mm i szersza piasta z zabierakiem.
Przód prawie taki sam jak EXC tylko dystanse inne bo szersze, Raczek jak byś miał ciekawa ofertę kół z EXC to mozemy zrobić taki myk że ja mam Koła SM z SMC i potrzebuje piastę tył do EXC a ty byś potrzebował piastę z SMC i możemy zrobic wymiane piastami, każdy rozplata i zaplata na swój koszt. Jak coś to pisz.
Pw
Tak jak Raku pisze, ośka nie będzie pewnie pasowała i inna piasta. Widziałem Twoje ogłoszenie
Koła z EXC to nie ta sama piasta z tyłu co SMC. W SMC jest grubsza ośka tył bo 25 mm i szersza piasta z zabierakiem.
Przód prawie taki sam jak EXC tylko dystanse inne bo szersze, Raczek jak byś miał ciekawa ofertę kół z EXC to mozemy zrobić taki myk że ja mam Koła SM z SMC i potrzebuje piastę tył do EXC a ty byś potrzebował piastę z SMC i możemy zrobic wymiane piastami, każdy rozplata i zaplata na swój koszt. Jak coś to pisz.
Dzięki za propozycję, będę ją mieć na uwadze ;) A Ty jak byś znalazł wcześniej odpowiednią dla Ciebie piastę to zabookuj dla mnie tą z SMC.
Rodman ma na sprzedaż piastę na przód i wtedy już by było sens kupić jakieś nowe obręcze i złożyć kółka dla siebie.
Jak na razie sprawa otwarta szukam kpl ;)
Dlatego napisałem pw bo nawet nie sprawdzałem :)
up
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię koła enduro do KTM 690 (aktualnie SMC)
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 69 zapytań