Temat: [K] Koła SM, hebel do SM, licznik, lustra
Czesc
biorca: WR450F 2004 rok, robiony na SM, homo juz jest bo ma byc legalnie ulicznie (w miare)
1. poszukuje kol oska 20/22, najchetniej przygarne excele (czarne) na talonach (czerwonych), seria rozmiar na tyl to 4.25 i tutaj pierwsze pytanie, czy jak zapodam 5.5 i wrzuce kapcia 150 to lancuch mocno bedzie zjadal opone? jak tak to z dystansami pewno kombinowac? ktos cos tutaj sie tak bawil? pytanie laika bo nie mam doswiadczenia, czy to dobry zabieg, jaki koszt dystansow itp.
z kolami najfaniej jakby byly tez kapcie :) najmilej widziane michaly pilot powery zwykle (NIE 2ct), jako ze street legal to wszysstkie slicki odpadaja, a jesli bez kapci to
1.5 punkt :) kapcie michaly pilot powery NIE 2 ct, zarowno 120 jak i chyba najtrafniej 150, jednak rozmiar uzalezniony moze byc od kolek ktore poszukuje :)
2. pytanie, czy da sie zrobic konwersje na oske 25mm? czy to duzo roboty zabawy eurogąbek? Bo wtedy troche wieksze mozliwosci mi sie robia ogolnie :)
3. hebel komplet na przod rzecz jasna :) czyli tarcza (najlepiej 320, bez rantow, prosta), adapter, zacisk (przynajmniej 4 tloczki?), przewod, klamka, pompa (najmilej radialna), rowniez mile widziany czujnik stopu, czyli wszystko co potrzeba w zasadzie do sprawnego hamowania :)
4. chetnie przygarne licznik jakis, co by zliczalo km oraz predkosc pokazywalo, najfaniej ori, jednak nie wiem czy to spasuje z tym sprzetem (chodzi o rocznik bo elektronika sie tam pojawila chyba troche pozniej), jesli nie to cos innego co bedzie gralo stosunkowo p&p
5. lusterka, najfaniej male, nieinwazyjne, bo obecne kulfony sa dosc smieszne ktore mam i chetnie je zmienie na cos mniejszego, cos pod kierownica, co nie tylko jest 'bo powinno' ale tez sie sprawdza w ruchu ulicznym
jak widac kompletuje graty, jesli ktos ma jakies sugestie badz uwagi to smialo pisac, chetnie sie dowiem, zeby czegos nie pokielbasic :) bo raczkuje w temacie ;)