Odp: !!!! Szkolenie z 4 krotnym Mistrzem Świata Supermoto !!!!
Kpl sprzedany
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » !!!! Szkolenie z 4 krotnym Mistrzem Świata Supermoto !!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kpl sprzedany
Maniek, czy istnieje możliwość noclegu na torze, ew. jakis hotel w pobliżu ?
Jak masz w czym spac to mozesz na torze. Obok toru jest jakis hostel i podobno ok warunki i cena. Jak nie tam to tor jest w koszalinie i jest kilka hoteli.
Straszysz tym deszczem, a ja mam tylko moje szosowe opony. Dam radę, czy szukać szybko czegoś?
I jeszcze pytanie o kamerę: można mieć kamerkę "na sobie", czy nie?
Pewnie ze mozna miec kamery :) opony deszczowe lepiej miec w zapasie.
Prosze zawodnikow ktorzy beda jechali na szkolenie o zabranie licencji zawodniczej.
No niestety moje kapcie muszą wystarczyć. Z resztą mówią że lepsze efekty są jak się uczysz na mniej przyczepnych oponach i tej wersji się będę trzymał.
W takim razie REDY TU REJS/SKUL.
[url=http://s214.photobucket.com/user/gierwi/media/redy%20tu%20rejs%201_zpse1rmbp46.jpg.html][/url]
Jak masz w czym spac to mozesz na torze. Obok toru jest jakis hostel i podobno ok warunki i cena. Jak nie tam to tor jest w koszalinie i jest kilka hoteli.
Rozumiem , że w poniedziałek po południu/ wieczorem będzie można wjechać ? Jak wygląda możliwość podłączenia się do prądu ? Z góry dzięki i do poniedziałku !
Tak mozna wjechac tylko nie mam pojecia do ktorej godziny. Prad jest
Pewnie ze mozna miec kamery :) opony deszczowe lepiej miec w zapasie.
Prosze zawodnikow ktorzy beda jechali na szkolenie o zabranie licencji zawodniczej.
Maniek, po co? Co jesli ktos nie ma?
Tak mozna wjechac tylko nie mam pojecia do ktorej godziny. Prad jest
Rozmawiałem z właścicielem. Ogólnie tor czynny jest do 20.00 ale całą dobę na obiekcie jest ochrona, więc jeśli wcześniej ktoś da znać to będzie można wjechać trochę później.
maniek-rr312 napisał/a:Pewnie ze mozna miec kamery :) opony deszczowe lepiej miec w zapasie.
Prosze zawodnikow ktorzy beda jechali na szkolenie o zabranie licencji zawodniczej.Maniek, po co? Co jesli ktos nie ma?
Chodzi o ubezpieczenie.
A jak nie ma licencji to jest jakaś opcja ubezpieczenia?
To we wlasnym zakresie.
Na co nam ubezpieczenie z licencji, skoro obejmuje ono jedynie zdarzenia mające miejsce podczas zawodów organizowanych pod patronatem PZM?
Jeśli byłby jakiś chętny na odkupienie miejsca w drugim terminie to zapraszam na priv. Pozdro
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » !!!! Szkolenie z 4 krotnym Mistrzem Świata Supermoto !!!!
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 75 zapytań