Odp: !!!! Szkolenie z 4 krotnym Mistrzem Świata Supermoto !!!!
To ja wstępni też chętny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » !!!! Szkolenie z 4 krotnym Mistrzem Świata Supermoto !!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To ja wstępni też chętny.
chętny jestem
Przepraszam za zwłokę lecz chcę żeby wszystko było Tip Top. Mam już wszystkie informacje dotyczące szkolenia.
Termin szkoleń
Grupa A 23-24.06 (PP, Amator) jeżeli wszyscy stwierdzą że są szybcy to zrobimy z tej grupy grupę pośrednią.
Grupa B 25-26.06 (MP)
Fajnie jak osoby zgłaszające się same dobiorą realnie swoje umiejętności żeby skorzystać jak najwięcej ze szkolenia.
Grupy będą 10 osobowe.
Szkolenie będzie obejmowało:
- szkolenie teoretyczne
- szkolenie praktyczne podział na asfalt i teren
- ustawienia motocykla
- sposób przygotowań między zawodami
oraz wiele innych przydatnych aspektów związanych z wyścigami
Koszt szkolenia 300Euro/os. za dwa dni + 200zł tor za dwa dni (tor płatny u Emila w całości na miejscu przed pierwszym wyjazdem)
Na szkolenie mogę wystawić fakturę VAT
Chcąc uniknąć problemów z przewalutowaniem i kursami płatność będzie robiona na konto Euro.
Tor mamy na wyłączność od godziny 9-15 później można jeździć we własnym zakresie choć po 6 godzinach mało kto da radę :)
W cenie wpisowego jest jeden ciepły posiłek i napoje.
Zapisy proszę kierować na maila wojciech.manczak@hi-octane.pl
zgłoszenie będzie rezerwowane po otrzymaniu wpłaty na konto podane w mailu zwrotnym. W zgłoszeniu proszę deklarować, która grupa, imię nazwisko i dane kontaktowe.
Jeśli chodzi o nocleg Emil z MotoParku poda mi namiary na Hotele z rabatem.
beda terminy wakacyjne czy to ostatni?
i czy zawsze to bedzie w tygodniu a nie weekend?
To jest jedyny termin, który pasował VDB reszta terminów, które zaproponował było praktycznie na koniec sezonu więc bez sensu dla nas. Jest to bardzo zajęta osoba jako Trener kadry MX Francji obecnie. Treningi są w tygodniu ze względu na tor.
potwierdzam,
poziomu MP jeszcze nie prezentuje ale wolałbym być w tym drugim terminie
Zapomniałem dodać, że pewne przejazdy i ćwiczenia będą nagrywane dronem i z ziemi. Nagrania będą pokazywane podczas części teoretycznej żeby pokazać ewentualne błędy.
ja niestety w tygodniu odpadam - więc cofam deklarację.
Poszło zgłoszenie :)
Pragnę poinformować, iż grupa 25-26.06 jest już zapełniona. Osoby chcące uczestniczyć w niepowtarzalnym szkoleniu proszę o zgłaszanie się do grupy 23-24.06 zostało jeszcze kilka wolnych miejsc.
W dniu jutrzejszym będą informacje dotyczące przebiegu szkolenia.
A ja mam takie pytanie z innej beczki, jako, że jestem z Koszalina to chętnie podbiłbym pooglądać jak tam latacie, czy to nie problem? Czy impreza zamknięta ?
Mam pytanie, jak kwestia tłumaczenia tego co mówi VDB?:) W moim przypadku Angielski jest na niskim poziomie, tym bardziej jeżeli chodzi o kwestie techniczne ...
Będę przez całe szkolenie na miejscu więc mogę pomagać z tłumaczeniem z ziemi.
Co do oglądania to pewnie że można oglądać z trybun.
Mam pytanie, jak kwestia tłumaczenia tego co mówi VDB?:) W moim przypadku Angielski jest na niskim poziomie, tym bardziej jeżeli chodzi o kwestie techniczne ...
Głównie będzie mówił: Faster! Faster! Faaasteeer!
To znaczy: Szybciej! Szybciej! Szybciej!
To powinno Tobie wystarczyć ;-)
Pączek, zapamiętaj poniższe słowa i dogadasz sie z VDB
Too early apex- za wcześnie szczytujesz
Race line completely shit- brawo, praaawie dobrze
You drive like my grandpa- masz potencjał
Braking fucked- to znaczy mniej wiecej, ze lepiej było kupic Beringera niż Brakinga
Full throtle nigga- fol gas ciulu!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » !!!! Szkolenie z 4 krotnym Mistrzem Świata Supermoto !!!!
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 79 zapytań