Odp: Włochy na KTM, czyli 5 tyś km na stołku ale z uśmiechem
wypas. dobreee
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Włochy na KTM, czyli 5 tyś km na stołku ale z uśmiechem
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wypas. dobreee
Czyta się świetnie (aż chce się tam być)...
-na jakich przełożeniach robiłeś tą trasę (dobierałeś coś czy seria) ??
Całkowita seria. Pojechałem dokładnie takim bajkiem jakim wyjechałem z salonu.
Dzięki za miłe słowa :)
150km/h prędkość przelotowa? Ładnie u mnie w 660 150km/h to prędkość maksymalna xD . Trzeba będzie na smcr-a zbierać :D Zajebista podróż sam bym tak chciał.
Pozdro
ciekawe jakby ci się jechało mając akrapa;) super wycieczka, niesamowite przeżycie, tylko pozazdrościc no i szybka na wypasie :D
Niesamowite widoki i motocykl!
Szacun - naprawdę podziwiam za zapał i wytrwałość.
Ja bym się nie porwał na taką podróż SMC-Rem za nic. Pamiętam jak dupa mnie bolalała po kilku dniach od rana do nocy w siodle Adventure'a więc nawet nie wyobrażam sobie co Ty musiałeś czuć!?
Jednak przygoda napewno nie zapomniana a to jest bezcenne.
Fajna relacja.
150km/h prędkość przelotowa?
V-max to przy dobrych wiatrach ok 190, więc te 140-160 można śmiało lecieć, tylko tankowanie często ale dzięki temu odpoczynek dla Ciebie i sprzętu.
Szacun - naprawdę podziwiam za zapał i wytrwałość.
Dzięki. Ja również drugi raz raczej nie pojechałbym w ten sposób. Dało się to przejechać ale z jakąś mega przyjemnością z jazdy to nie miało wiele wspólnego. Następnym razem wrzucam bajka na przyczepkę i śmigam dopiero nad morzem, bo tam drogi to istna rewelacja. Gdybym tam mieszkał, nie schodziłbym z moto po za tankowaniem :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Włochy na KTM, czyli 5 tyś km na stołku ale z uśmiechem
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 77 zapytań